3 NAVULLINGEN DE MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL - 10 ML
3 NAVULLINGEN DE MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL - 10 ML
10,20 €

3 NAVULLINGEN DE MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL - 10 ML

EEN STOUTE ONTSMETTER VOOR BACTERIËN
10,20 €
De Allesontsmetter ruikt naar een muntparadijs. Echter, voor microben, kiemen en bacteriën ruikt het eerder naar de hel.

omschrijving 3 NAVULLINGEN DE MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL - 10 ML

Deze deskundige formule volodoet aan de zeer strenge Europese ontsmettingsnormen. Hij is bacterie- en schimmelwerend en virusdodend. Hij smoort alles in de kiem.
3 RECHARGES DESINFECTANT MULTI-SURFACES - 10 ML, EEN STOUTE ONTSMETTER VOOR BACTERIËN

in detail

EEN ONTSMETTER DIE LIEF IS VOOR DE MENS
Hij is van 99% van plantaardige oorsprong en geschikt voor gebruik met voedingsmateriaal na spoeling.

NAVULLEN EN AAN DE SLAG ERMEE
Bewaar je flesje voor eeuwig en altijd want je kan de Allesontsmetter navullen. Minder verpakking om te vervoeren en te recycleren! En gezond voor je portemonnee: je flesje navullen is beterkoop.

EEN MUNTPARADIJS
Zijn vluchtig muntparfum brengt je terug naar de tijd van toen je nog maar 5 was. Het is gewoonweg het 100% natuurlijke parfum van onze Allesontsmetter.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

**NADAT JE JE FLES HEBT NAGEVULD**
Spuit het product op ongeveer 30 cm afstand van het te behandelen oppervlak. Laat het 5 minuten inwerken zodat het de tijd heeft om te ontsmetten. Spoelen en afvegen met ons Multioppervlakken doekje in microvezel.

3 RECHARGES DESINFECTANT MULTI-SURFACES - 10 ML, EEN STOUTE ONTSMETTER VOOR BACTERIËN

kenmerken

Samenstelling

30% : agentia de oppervlakken niet-ioniques, > of = 5% - < 15% : agentia de oppervlakken anioniques, parfum. Melkzuur, carboxymethylether, natriumzouten, alkyl polyglycosiden.

Correspondentie tussen INCI-namen, de Europese Farmacopee en CAS-nummers: https://ec.europa.eu/growth/sectors/cosmetics/cosing_nl

Gewicht/inhoud

10 ml x 3

Technische kenmerken

Navulling: 1 zakje van 10 ml voor een gebruiksklare oplossing van 500 ml (ofwel 3 zakjes voor 3 x 500 ml)

Gebruiksvoorschriften

Gevaar van ernstig oogletsel, Irriterend voor de huid, Vermijd het contact met de huid en de ogen. Bij contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met veel water en een specialist raadplegen. 

Wettelijke waarschuwingen

  • Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.
  • Gevaar. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Bevat Eucalyptol en Carvon. Kan een allergische reactie veroorzaken. Bevat melkzuur, carboxymethylether, natriumzout, alkylpolyglycosiden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIF-CENTRUM/arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden.
5/f/1/c/5f1c9bd6647bb4e4692f70927104242a91c6be1e

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

6/8/3/9/683978bf5f48f439c900c5c90f262744dbd58493