ABSORPTIE DOEKJE
ABSORPTIE DOEKJE
13,50 €

ABSORPTIE DOEKJE

13,50 €
Een kleine schoonmaakgeest die je overal kunt oproepen!

omschrijving ABSORPTIE DOEKJE

VEELZIJDIGE SCHOONMAAKDOEK
Het doekje ‘Absorptie’ wordt gegarandeerd je beste maatje. Zijn geheim? Een absorptievermogen dat zijn gelijke niet kent. Is het keukenwerkplan vuil? Dan heb je geluk: vet verwijderen is één van zijn favoriete taken. Zijn de wasbekkens in de badkamer flink besmeurd? Met dit doekje verwijder je alles tot de laatste druppel. En van stof is het ook al niet bang: het neemt het stof op en laat het nergens anders achter, want het houdt van puik werk.

EEN DOEKJE DAT MET WATER SCHOONMAAKT...
SCHOONMAKEN ZONDER AFVAL
Ons schoonmaakdoekje is niet zomaar een microvezeldoekje: dit is een echte ‘groene’ schoonmaakprofessional. Dankzij zijn kwaliteit en doeltreffendheid maakt het de meeste andere klassieke huishoudproducten zelfs overbodig. Daarmee kun je je in elk geval al een hele kast met schoonmaakmiddelen besparen. De tijd is gekomen voor de ‘zero afval’-schoonmaak!


VAARWEL BACTERIËN
Het doekje ‘Absorptie’ houdt water en meer dan 99,999% bacteriën* op oppervlakken vast, en dat gewoon met wat water en zonder toegevoegde producten.


*Textieltechnologie getestet door een laboratorium voor microbiologische analyses.

<p><span style="font-weight: bold;">VEELZIJDIGE SCHOONMAAKDOEK<br></span>Het doekje ‘Absorptie’ wordt gegarandeerd je beste maatje. Zijn geheim? Een absorptievermogen dat zijn gelijke niet kent. Is het keukenwerkplan vuil? Dan heb je geluk: vet verwijderen is één van zijn favoriete taken. Zijn de wasbekkens in de badkamer flink besmeurd? Met dit doekje verwijder je alles tot de laatste druppel. En van stof is het ook al niet bang: het neemt het stof op en laat het nergens anders achter, want het houdt van puik werk.<br><br><span style="font-weight: 700;">EEN DOEKJE DAT MET WATER SCHOONMAAKT...</span><br style="font-weight: 700;"><span style="font-weight: 700;">SCHOONMAKEN ZONDER AFVAL</span><br>Ons schoonmaakdoekje is niet zomaar een microvezeldoekje: dit is een echte ‘groene’ schoonmaakprofessional. Dankzij zijn kwaliteit en doeltreffendheid maakt het de meeste andere klassieke huishoudproducten zelfs overbodig. Daarmee kun je je in elk geval al een hele kast met schoonmaakmiddelen besparen. De tijd is gekomen voor de ‘zero afval’-schoonmaak!</p><p><br></p><p><span style="font-weight: bold;">VAARWEL BACTERIËN<br></span>Het doekje ‘Absorptie’ houdt water en meer dan 99,999% bacteriën* op oppervlakken vast, en dat gewoon met wat water en zonder toegevoegde producten.</p><br><p>*Textieltechnologie getestet door een laboratorium voor microbiologische analyses.</p>,

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Droog gebruiken om stof af te nemen. Om vingerafdrukken te verwijderen en je ramen perfect af te werken, maak je het doekje nat met lauw water en wring je het goed uit. Zet je zonnebril op als het stralende resultaat je te veel wordt.

DE JUISTE BEWEGING 
Vouw het doekje in 4 zodat je 8 poetsoppervlakken verkrijgt.
Je maakt bij het poetsen een S-beweging en eindigt met de omranding.


Handwas:

Het doekje in warm water dompelen, inzepen met onze Netépur zeep, goed uitspoelen.

Machinewas:
Het doekje in een wasnetje doen om te voorkomen dat het pluizen van het wasgoed aantrekt. Maximaal op 40°C wassen, en bij voorkeur met ons Desinfecterend Waspoeder. Geen wasverzachter of chloor gebruiken. De eerste 3 keer apart wassen.

Niet strijken.

,

kenmerken

Samenstelling

70% polyester / 30 % polyamide

Afmetingen

30 x 30 cm

Made in

Roemeens