ABSORPTIE DOEKJE - TURQUOISE
ABSORPTIE DOEKJE - TURQUOISE
15,20 €

ABSORPTIE DOEKJE - TURQUOISE

15,20 €
Het is de Ster van onze doekjes, onze baby, onze oogappel: het doet hetzelfde werk als een klassiek chemisch ontsmettingsmiddel, maar enkel met water. En daar zijn wij beretrots op!
ABSORPTIE DOEKJE - TURQUOISE ABSORPTIE DOEKJE - MINERAL

omschrijving ABSORPTIE DOEKJE - TURQUOISE

EEN DOEKJE DAT ENKEL MET WATER REINIGT: ZERO WASTE POETSEN.
Want onze Chiffonnette, dat is niet zomaar een banaal microvezel vodje: het is een professional in ecologische schoonmaak. Dankzij de kwaliteit en de efficiëntie van dit doekje neem je voorgoed afscheid van de meeste van je klassieke schoonmaakproducten. Een aanzienlijke vermindering van plastic flessen! Bovendien zal de binnenlucht van je huis veel gezonder zijn. 

ZULLEN WE HET NU EENS OVER BACTERIËN HEBBEN? 
Sommige plekjes hebben net dat ietsje meer hygiëne nodig: het aanrecht in de keuken, je deurknoppen en de toiletbril zijn de slachtoffers van onze obsessie voor netheid. Het Absorptiedoekje is daar perfect voor! Ja, hoor, het neemt 99,999% van de bacteriën* op alle soorten ondergrond op, en daarvoor heeft het enkel wat water nodig.  

* Textieltechnologie getest door een laboratorium voor microbiologische analyse:  norm EN16615

EEN DOEKJE DAT VAN ALLE MARKTEN THUIS IS
Het Absorptiedoekje is je beste vriendin van elke dag. 

Zijn geheim?
Een niet te evenaren absorptievermogen. Het aanrecht in je keuken is vuil? Dat vindt het heerlijk. Meestal zitten de wasbakken in de badkamer onder de spatten? Het staat paraat om alles tot de laatste druppel op te slorpen. Van stof is het ook niet vies: het vangt alles op zonder het weer los te laten, want goed werk tot in de puntjes, daar houdt het van.

CHIFFONNETTE ABSORPTION TURQUOISE,

Gebruiks- en onderhoudsadvies

DE JUISTE BEWEGING
Vouw ieder Doekje in 4 om 8 bruikbare vlakken te bekomen.
Reinig het oppervlak in S-vormige bewegingen en eindig met de 4 randen.

Onze ontvlekkende Netépur-zeep weet precies hoe het alle vlekken uit onze lievelingsmicrovezeldoekjes moet verwijderen en hoe het ze weer mooi kan maken na hun strijd tegen het vuil.


Handwas:
Dompel de Doekjes onder in warm water, zeep in met onze Netépur-zeep en spoel goed uit.

Machinewas: 
Plaats de Doekjes in een Wasnetje, zodat er geen pluisjes van je was in blijven hangen. Was op maximaal 40 °C, en bij voorkeur met ons Desinfecterend Waspoeder. Gebruik geen wasverzachter of bleekwater. De eerste 3 keer apart wassen. Niet strijken.

CHIFFONNETTE ABSORPTION TURQUOISE,

kenmerken

Samenstelling

70% polyester - 30% polyamide

Afmetingen

25 x 35 cm

Made in

Roemenië

Sorteerinstructies

a/a/9/7/aa9709f074db35f8364b311a6343d45d99914d78