AFWASBLOK - 150 G
AFWASBLOK - 150 G
8,70 €

AFWASBLOK - 150 G

8,70 €
Een nog ecologischer & zuiniger afwasritueel.

omschrijving AFWASBLOK - 150 G

Geen fles, een recycleerbare papieren verpakking, een 100% natuurlijke formule, zonder parfum verrijkt met een handverzachtend extract: ons Afwasblok voldoet aan alle eisen van onze obsessie voor minder en beter consumeren.
Dit is het begin van een mooi en lang liefdesverhaal: het heeft een levensduur van ongeveer 6 maanden.

in detail

EFFECTIEF
Het reinigt, ontvet en doet de vaat glanzen, is gemakkelijk af te spoelen en laat geen witte sporen na.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN
De zeshoekige vorm werd niet alleen gekozen voor de stijl, maar vooral om een goede grip te bieden. Omdat we wilden dat het net zo makkelijk en snel te gebruiken zou zijn al seen vloeibaar afwasmiddel.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Wrijf het Afwasblok op uw Duopad of natte spons en doe uw afwas. U kunt het afwasmiddel ook rechtstreeks op het schoon te maken vaatwerk wrijven, en klaar is kees! Zo makkelijk als wat.

tip

Voor vaatwerk dat niet met Duopads/sponzen, kan worden afgewassen (bv. babyflessen, waterflessen, karaffen): rasp een paar kleine snippers met een mes, voeg water toe aan de te reinigen recipiënt en schrob met bv. een borstel.

kenmerken

Samenstelling

100% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. 7,5% (maïszetmeel / glycerine / verzachtend grapefruitextract) is afkomstig van de biologische landbouw.
Bevat 30% en meer: anionische oppervlakteactieve stiffen (SODIUM C12-18 ALKYL SULFATE, CETEARYL ALCOHOL) < 5 %: niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen (CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE). Bevat ook: AQUA (Water), ZEA MAYS STARCH, GLYCERIN, SODIUM SULFATE, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, PROPANEDIOL, CITRUS PARADISI FRUIT EXTRACT.
Formule getest volgens de OCDE 301F testmethode.

Gewicht/inhoud

150 g

Technische kenmerken

Verpakking: Recyclebaar papieren zakje KBF/PE (3,6 à 3,8 g): 80% papier / 20% PE-inductie (vochtbarrière) + een karton van 6 x 6 cm (1,5 g) Afval sorteren bij de recycling van papier/karton.

Wettelijke waarschuwingen

(Pure geconcentreerde formule, niet verdund met water). GEVAAR.
Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Schadelijk voor in het water levende organismen, veroorzaakt op lange termijn schadelijke effecten. Bevat natriumlaurylsulfaat (CAS: 68955-19-1). Buiten bereik van kinderen houden. Was handen grondig na het aanbrengen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig spoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen als het slachtoffer ze draagt en als ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Ga door met spoelen. Bel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts. Als een arts wordt geraadpleegd, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Gooi de inhoud/ container weg in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. 5/f/1/c/5f1c9bd6647bb4e4692f70927104242a91c6be1e

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

a/6/f/2/a6f25d79ee2fd39edfb9b3303b76832b29ce58c8