AFWASMIDDEL MUNT & IJZERKRUID 500ML
AFWASMIDDEL MUNT & IJZERKRUID 500ML
8,40 €

AFWASMIDDEL MUNT & IJZERKRUID 500ML

CODENAAM: JAGER VAN VET
8,40 €
Vertrouw niet op zijn "looks". Hij werkt in stilte: hij schuimt weinig omdat hij teveel werk heeft met het verwijderen van vet en vuil.

omschrijving AFWASMIDDEL MUNT & IJZERKRUID 500ML

Breng de stapel vuile vaat aan het wankelen: ons biologisch afwasmiddel is onverslaanbaar om je schotels te ontvetten.
Zijn missie: alle vaat, zonder uitzondering, wassen en ontvetten.

Zijn favoriete wapens: ultra-ontvettende en hoog geconcentreerde reinigingsmiddelen van plantaardige oorsprong. 

Zijn favoriete doelwitten: gratineerschotels, vergeten kookpotten en vettige pannen.

<p>Breng de stapel vuile vaat aan het wankelen: ons biologisch afwasmiddel is onverslaanbaar om je schotels te ontvetten.<br><span style="font-weight: bold;">Zijn missie:&nbsp;</span>alle vaat, zonder uitzondering, wassen en ontvetten.</p><p><span style="font-weight: bold;">Zijn favoriete wapens:&nbsp;</span>ultra-ontvettende en hoog geconcentreerde reinigingsmiddelen van plantaardige oorsprong.&nbsp;</p><p><span style="font-weight: bold;">Zijn favoriete doelwitten:&nbsp;</span>gratineerschotels, vergeten kookpotten en vettige pannen.</p>, CODENAAM: JAGER VAN VET

in detail

EEN VAAT DIE LEKKER BIOLOGISCH RUIKT
Ons afwasmiddel is bovendien elegant: het verspreidt een fris en plantaardig parfum van etherische oliën van Munt en exotisch IJzerkruid.

geleverd met/zonder

Geleverd zonder de Twistpomp.

tip

Het geheime wapen? De Twistpomp om de dosering onder controle te houden en tot 300 afwasbeurten mee te gaan.

kenmerken

Samenstelling

> 30% : eau / water (AQUA). 15-30% : anionogene oppervlakteactieve stoffen (FATTY ALCOHOL SULFATE). <5% : niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen (ALKYL POLYGLUCOSIDE), PARFUM*, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL, SODIUM BENZOATE. Bevat ook : SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID. * Etherische oliën : MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, LITSEA CUBEBA FRUIT OIL.

Label

99% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Ecodetergent gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de Ecocertnorm, beschikbaar op http://detergents.ecocert.com. a/2/1/a/a21ad1b5cf9240a1d6fd63066b8e5f7f86ce26d0

Gewicht/inhoud

500 ml

Technische kenmerken

Wanneer het product in een koele omgeving wordt bewaard, kan een lichte neerslag in de fles ontstaan. Het gaat om een normale reactie van de natuurlijke bestanddelen die de efficiëntie van het product niet beïnvloeden. Het product kan van de ene op de andere fles een andere kleur hebben, omdat de kleur van de oogst van de natuurlijke bestanddelen kan verschillen.

Gebruiksvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij inslikken de mond spoelen en een glas water drinken. Bij contact met de ogen, de ogen met veel water spoelen. Vorstvrij bewaren.

Wettelijke waarschuwingen

Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product verontreinigde huid grondig wassen.
NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij huidirritatie: een arts raadplegen. Verpakking afvoeren naar een geschikte afval locatie.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

8/8/8/2/8882e189dd1d5f61de4ad8cd2b07babbba13d303

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6