CARROSSERIE SET
CARROSSERIE SET
0,00 €

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

CARROSSERIE SET

DE GROTE WASBEURT, VAN HET DAK TOT DE VELGEN
0,00 €
Je carrosserie wassen en doen blinken is niet enkel een zaak van autotuners. Je wagen, je motor, je mobil home of je caravan, ze willen allemaal de schoonste van de straat zijn.

omschrijving CARROSSERIE SET

Stof, modder, vliegjes, smeer, vingers... verwijder je streeploos overal: van je koffer tot je autozetels, van je velgen tot je ruiten, van het dashboard tot het koetswerk, zonder de plastic binnenafwerking te vergeten. In deze carrosserie set heeft elke microvezel zijn functie:  zorgvuldig afstoffen, grote schoonmaakbeurt, zachte wasbeurt en afwerking van de ruiten.
Stof, modder, vliegjes, smeer, vingers... verwijder je streeploos overal: van je koffer tot je autozetels, van je velgen tot je ruiten, van het dashboard tot het koetswerk, zonder de plastic binnenafwerking te vergeten. In deze carrosserie set heeft elke microvezel zijn functie:  zorgvuldig afstoffen, grote schoonmaakbeurt, zachte wasbeurt en afwerking van de ruiten., DE GROTE WASBEURT, VAN HET DAK TOT DE VELGEN

in detail

DE BLING BLING QUEENS
Onze hele zachte Chiffonnettes in microvezel doen je koetswerk en je ruiten streeploos en zonder risico op krassen, schitteren. Alle polijst- en waxproducten van de aarde zouden er nog van gaan blozen.
Je auto gaat gek op je zijn. En je buren jaloers.

ONVOORSTELBARE WATERBESPARING EN NUL PRODUCT
Je auto doen blinken met enkel 2 emmers van 5 liter water? Uitdaging aangenomen! Met een microvezeldoek erbij hoef je geen reinigingsproduct of chemisch detergent toe te voegen: onze microvezels maken al het vuil Los, ze schuren en absorberen het vuil dankzij hun speciale textielstructuur.

geleverd met/zonder

Nieuw Doekje voor Grof Werk / Autohandschoen / Afstofhandschoen Slim/ Microvezel doekje voor Afwerking / Insectendoekje / Was- en Opbergnetje zwart

Gebruiks- en onderhoudsadvies

 • Zet 2 emmers heet water klaar: de ene dient om de vuilste delen te poetsen, de andere bevat helder water voor de afwerking.
 • Om de binnenkant te poetsen, moet je de autohandschoen natmaken, goed uitwringen en alle stoelen/banken schoonwrijven. Gebruik de Afstofhandschoen, om de kunststof onderdelen binnen in de auto af te stoffen.
 • Om de buitenkant te poetsen, ga je stap voor stap te werk :
  STAP 1 : Spoel de buitenkant van de auto met veel water om het stof te verwijderen. Gebruik de Carrosserie set bij voorkeur na een regenbui om water te sparen.
  STAP 2 : Dompel de autohandschoen in het water onder (zonder hem uit te wringen). Begin met de minst vuile delen van de auto (ramen, dak, portieren) en eindig met de de vuilste delen (bumpers, velgen). Dompel je autohandschoen regelmatig in het water en wrijf goed. Om je velgen mooi te laten glimmen, gebruik je onze schuurpasta.
  STAP 3 : Gebruik de ruwe kant van het bevochtigde insectendoekje voor de koplampen, spiegels, kentekenplaten en eventueel de bumpers. Heb je een motorfiets, dan kan je met dit doekje gemakkelijk hardnekkige vlekken verwijderen op motorhelmen en vizieren. Spoel met behulp van de andere kant die van tricot is gemaakt.
  STAP 4 : Veeg de carrosserie af met behulp van het goed uitgewrongen nieuw doekje voor Grof Werk om de reiniging te voltooien en een natuurlijke glans te verkrijgen. Het afwerkdoekje van microvezels dient om de (binnen- en buitenkant van de) ramen af te vegen en ze te laten schitteren. 


 • Handwas : Dompel de doekjes en de handschoen in warm water, voeg onze Netépur zeep toe en spoel ze goed schoon.
 • Machinewas : Stop de doekjes en de handschoen in een wasnetje zodat er geen pluisjes van het wasgoed op kunnen komen. Wassen op maximaal 40°C. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel. De eerste 3 keer apart wassen. Niet strijken. Niet drogen in een wasdroger.

tip

Regenbui? Denk eraan je Carrosserie Set erbij te halen. Als ze voorbij is, heb je nog meer water bespaard.

kenmerken

Samenstelling

 • 1 Autohandschoen  70% polyester - 30% polyamide 
 • 1 Nieuw doekje voor Grof Werk : 70% polyester - 30% polyamide 
 • 1 Afwerkdoekje: 70% polyester - 30 % polyamide 
 • 1 Insectendoekje: 70% polyester - 30% polyamide
 • 1 Afstofhandschoen: 80% polyester - 20% polyamide 
 • 1 Zwart wasnet met ritssluiting : 100% polyester

Afmetingen

Nieuw Doekje voor Grof Werk: 60 x 45 cm / Autohandschoen: 16 x 23 cm / Afstofhandschoen Slim: 15 x 23 cm / Microvezel doekje voor Afwerking: 40 x 50 cm / Insectendoekje: 20 x 20 cm / Was- en Opbergnetje zwart: 40 x 30 cm