CARROSSERIE SET
CARROSSERIE SET
58,30 €

CARROSSERIE SET

DE GROTE WASBEURT, VAN HET DAK TOT DE VELGEN
58,30 €
Je carrosserie wassen en doen blinken is niet enkel een zaak van autotuners. Je wagen, je motor, je mobil home of je caravan, ze willen allemaal de schoonste van de straat zijn.

omschrijving CARROSSERIE SET

Stof, modder, vliegjes, smeer, vingers... verwijder je streeploos overal: van je koffer tot je autozetels, van je velgen tot je ruiten, van het dashboard tot het koetswerk, zonder de plastic binnenafwerking te vergeten. In deze carrosserie set heeft elke microvezel zijn functie:  zorgvuldig afstoffen, grote schoonmaakbeurt, zachte wasbeurt en afwerking van de ruiten.
KIT CARROSSERIE, DE GROTE WASBEURT, VAN HET DAK TOT DE VELGEN

in detail

DE BLING BLING QUEENS
Onze hele zachte Chiffonnettes in microvezel doen je koetswerk en je ruiten streeploos en zonder risico op krassen, schitteren. Alle polijst- en waxproducten van de aarde zouden er nog van gaan blozen.
Je auto gaat gek op je zijn. En je buren jaloers.

ONVOORSTELBARE WATERBESPARING EN NUL PRODUCT
Je auto doen blinken met enkel 2 emmers van 5 liter water? Uitdaging aangenomen! Met een microvezeldoek erbij hoef je geen reinigingsproduct of chemisch detergent toe te voegen: onze microvezels maken al het vuil Los, ze schuren en absorberen het vuil dankzij hun speciale textielstructuur.

geleverd met/zonder

1 Absorptie doekje / 1 Autohandschoen / 1 Afstofhandschoen/ 1 Microvezel doekje voor Afwerking / 1 Insectendoekje / 1 Wasnet met ritssluiting

Gebruiks- en onderhoudsadvies

 • Zet 2 emmers heet water klaar: de ene dient om de vuilste delente poetsen, de andere bevat helder water voor de afwerking.
 • Om de binnenkant te poetsen, moet je de autohandschoennatmaken, goed uitwringen en alle stoelen/bankenschoonwrijven. Gebruik de Afstofhandschoen, om de kunststofonderdelen binnen in de auto af te stoffen.
 • Om de buitenkant te poetsen, ga je stap voor stap te werk :
  STAP 1 : Spoel de buitenkant van de auto met veel water omhet stof te verwijderen. Gebruik de Carrosserie set bij voorkeurna een regenbui om water te sparen.
  STAP 2 : Dompel de autohandschoen in het water onder(zonder hem uit te wringen). Begin met de minst vuile delenvan de auto (ramen, dak, portieren) en eindig met de devuilste delen (bumpers, velgen). Dompel je autohandschoenregelmatig in het water en wrijf goed. Om je velgen mooi telaten glimmen, gebruik je onze schuurpasta.
  STAP 3 : Gebruik de ruwe kant van het bevochtigde Insectendoekje voor de koplampen, spiegels, kentekenplatenen eventueel de bumpers.
  Spoel met behulp van de andere kantdie van tricot is gemaakt.
  STAP 4 : Veeg de carrosserie af met behulp van het goeduitgewrongen Absportie doekje om de reiniging tevoltooien en een natuurlijke glans te verkrijgen. Het microvezel doekje voor Afwerking dient om de (binnen- en buitenkant van de)ramen af te vegen en ze te laten schitteren. 


 • Handwas : Dompel de doekjes en de handschoen in warm water, voeg onzeNetépur zeep toe en spoel ze goed schoon.
 • Machinewas : Stop de doekjes en de handschoen in een wasnetje zodater geen pluisjes van het wasgoed op kunnen komen. Wassen op maximaal40°C. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel. De eerste 3 keer apartwassen. Niet strijken. Niet drogen in een wasdroger.
KIT CARROSSERIE, DE GROTE WASBEURT, VAN HET DAK TOT DE VELGEN

tip

Regenbui? Denk eraan je Carrosserie Set erbij te halen. Als ze voorbij is, heb je nog meer water bespaard.

kenmerken

Samenstelling

 • 1 Autohandschoen  70% polyester - 30% polyamide 
 • 1 Absorptie doekje : 70% polyester - 30% polyamide 
 • 1 Afwerkdoekje: 70% polyester - 30 % polyamide 
 • 1 Insectendoekje: 70% polyester - 30% polyamide
 • 1 Afstofhandschoen: 80% polyester - 20% polyamide 
 • 1 Zwart wasnet met ritssluiting : 100% polyester
  Gerecycled polyester

Afmetingen

Absorptie doekje : 60 x 45 cm / Autohandschoen: 16 x 23 cm / Afstofhandschoen: 15 x 23 cm / Microvezel doekje voor Afwerking: 40 x 50 cm / Insectendoekje: 20 x 20 cm / Zwart Wasnet met ritssluiting: 40 x 30 cm

Sorteerinstructies

a/a/9/7/aa9709f074db35f8364b311a6343d45d99914d78