CITROENVERBENA : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
CITROENVERBENA : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
12,90 €

CITROENVERBENA : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

12,90 €
100% natuurlijk puur parfum: synergie van etherische oliën en natuurlijke plantenextracten

omschrijving CITROENVERBENA : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

Vul de lucht met goed humeur: lichte citroen- en citrusnoten die opgehaald worden door een vleugje frisse, zonnige verbena. 

Gebruiks- en onderhoudsadvies

• Geurverspreider voor plantaardig was: geurloos wassen H2O at Home-tablet laten smelten en er vervolgens 15 druppels parfum op gieten. Bij elk gebruik bijvullen met 3 tot 5 druppels.


• Ultrasonische geurverspreider: 3 tot 5 druppels in het met water gevulde reservoir gieten. Continu verspreiden per cycli van 10 tot 15 minuten (20 tot 30 min in onderbroken verspreiding), maximum 3 tot 4 keer per dag.


• Hanger of schaaltje met keramische vormpjes: de geurloze keramiek bij het eerste gebruik overvloedig besprenkelen (+/- 50 druppels). Nadien naar believen besprenkelen met 2 druppels parfum of met 1 verstuiving van de gepersonaliseerde parfumbasis om de keramiek weer te laten geuren.


• Keramische geurverspreider voor in de auto: 3 tot 4 druppels op de voorkant, bijvullen wanneer de intensiteit vermindert.


• Gepersonaliseerde parfumbasis: de aanbevolen dosis, nl. 20% of 5 ml (+/- 95 druppels) in een basis van 20 ml neutraal parfum (gedenatureerde biologische alcohol van tarwe) gieten. 

tip

Gebruik deze Parfumessence met onze Verspreider met geurloze tabletjes. Laat je helemaal meevoeren door dit verheugend gevoel.

kenmerken

Samenstelling

Met een toets van citrus ontwaakt door een frisse en zonnige toets van verbena.

100% natuurlijke en pure geur : een synergie van essentiële oliën en natuurlijke plantenextracten.

Flesje met druppelaar van 10 ml

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Glazen flesje van 10 ml met druppelteller.

Gebruiksvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.


Op basis van de essentiële oliën in de samenstelling en hun concentratie, kunnen bepaalde geuren « irriterend » zijn op de huid « gevaarlijk voor het milieu».

Wettelijke waarschuwingen

LET OP: buiten bereik van kinderen en dieren houden.

Bevat limoneen en citral. Kan bij inslikking en indringing in de luchtwegen dodelijk zijn. Kan een gevoelige reactie opwekken bij contact met de huid. Zeer giftig voor waterorganismen, met nefaste gevolgen op lange termijn. BIJ CONTACT MET DE HUID: grondig met veel water en zeep wassen. BIJ HUIDIRRITATIE:  onmiddellijk een arts raadplegen en de verpakking met bijsluiter tonen. BIJ INSLIKKING: onmiddellijk HET ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. NIET laten overgeven.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

a/5/c/6/a5c6a3d4ec4d8893d53b4864a3de3df81829c567

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6