CITROENVERBENA : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
CITROENVERBENA : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
12,90 €

CITROENVERBENA : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

12,90 €
100% natuurlijk puur parfum: synergie van etherische oliën en natuurlijke plantenextracten

omschrijving CITROENVERBENA : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

Vul de lucht met goed humeur: lichte citroen- en citrusnoten die opgehaald worden door een vleugje frisse, zonnige verbena. 

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • Ultrasonische verspreiding: Vul het waterreservoir zoals aangegeven staat op de gebruiksaanwijzing van het toestel. Voeg 3 à 5 druppels Synergie of Parfumessence toe. Doe de dop op het waterreservoir dicht en zet de klok er weer over alvorens de verspreiding te starten.
  • Elektrische verspreider + Geurloze tabletjes: Sluit de verspreider op de stroom  aan / Leg 1 of 2 tabletjes in het daarvoor voorziene gedeelte (holle kant). Voor grote ruimten (ong. 30 m2) eerder 2 tabletjes gebruiken / Zet de verspreider aan en wacht enkele minuten tot het tablet gesmolten is / Voeg een 15-tal druppels Synergie of Parfumessence toe. Nadien bijvullen met 3 à 5 druppels wanneer de olfactieve intensiteit uitgewerkt lijkt. Dankzij de timer zal het toestel vanzelf naar 2 uur uitschakelen / De verspreider na elk gebruik uitschakelen.
  • Koude verspreiding:  Giet 1/4de flesje Synergie of Parfumessence op een poreuze drager in keramiek (schaaltje, hanger, autokeramiek) om van alle goeddoen te genieten.

tip

Gebruik deze Parfumessence met onze Verspreider met geurloze tabletjes. Laat je helemaal meevoeren door dit verheugend gevoel.

kenmerken

Samenstelling

Met een toets van citrus ontwaakt door een frisse en zonnige toets van verbena.

100% natuurlijke en pure geur : een synergie van essentiële oliën en natuurlijke plantenextracten.

Flesje met druppelaar van 10 ml

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Glazen flesje van 10 ml met druppelteller.

Gebruiksvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.


Op basis van de essentiële oliën in de samenstelling en hun concentratie, kunnen bepaalde geuren « irriterend » zijn op de huid « gevaarlijk voor het milieu».

Wettelijke waarschuwingen

LET OP: buiten bereik van kinderen en dieren houden.

Bevat limoneen en citral. Kan bij inslikking en indringing in de luchtwegen dodelijk zijn. Kan een gevoelige reactie opwekken bij contact met de huid. Zeer giftig voor waterorganismen, met nefaste gevolgen op lange termijn. BIJ CONTACT MET DE HUID: grondig met veel water en zeep wassen. BIJ HUIDIRRITATIE:  onmiddellijk een arts raadplegen en de verpakking met bijsluiter tonen. BIJ INSLIKKING: onmiddellijk HET ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. NIET laten overgeven.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

a/5/c/6/a5c6a3d4ec4d8893d53b4864a3de3df81829c567

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6