KLEICRÈME
KLEICRÈME
16,50 €

KLEICRÈME

VAN ALLE MARKTEN THUIS
16,50 €
De Kleicrème is een schuimige, schurende zeep die zo krachtig en hels efficiënt is dat ze zowat alles reinigt. De Kleicrème vervangt een half miljard poetsproducten.

omschrijving KLEICRÈME

Terugkerende kalk en hardnekkig vuil, begin al maar te bibberen. Hier komt ze! Kleisteen, kleipoeder, kleicrème? Binnenkort staat haar naam in je geheugen gegrift. Ze gaat jouw dikste vriendin voor een gemakkelijke poetsbeurt worden.

in detail

1 REMEDIE VOOR 1000 PROBLEMEN: ZE REINIGT (BIJNA) ALLES
De aan alle plots overbodige flessen huishoudproducten.
Het product voor de vitrokeramische kookplaat.
Het product voor een inox gootsteen.
De kleine giftige bom voor je oven.
Voor zilverwerk, juwelen, koper, inbouwkachels, kookpotten, het bad, wastafels, zolen van sneakers, PVC-tuinmeubelen, autovelgen, tegelvoegen, ...
Allemaal onderuit gehaald door de Kleicrème.Je gaat eindelijk plaats hebben om je kookpotten op te bergen.

EEN KRAS? TSSSS, NOOIT!
Deze formule is aardig voor al je oppervlakken en dit dankzij de hoge spitstechnologie van de fabricatie. Wij zijn de helden van de "in situ" verzeping. We hebben het juiste evenwicht gevonden tussen onze biologische zeepbasis en de Bretoense klei om deze zachte en doeltreffende schuuractie te ontwikkelen. We are heroes!

HET IS 100% NATUURLIJK EN HET RUIKT LEKKER
De ingrediëntenlijst is kort en vrij van giftige stoffen. Verrijkt met plantaardige, biologische kokosolie, biedt deze formule een super antikalkbescherming. Nog een zeste etherische olie van citroen voor haar zuiverende eigenschappen en haar fris parfum erbij, en je vergeet de geur van azijn en bicarbonaat voor altijd.

geleverd met/zonder

Geleverd met: 1 witte spons

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • De spons bevochtigen, de Kleicrème doen schuimen, aanbrengen, spoelen en navegen met onze microvezel Chiffonnette voor Grof werk of Absorptie.
  • Ziezo, dat is ook alweer proper. Iedereen kan het.
  • Een tiener van 15 zou het kunnen doen, tenzij hij echt te lui is.
  • Na gebruik de Kleicrème laten opdrogen alvorens het deksel er weer op te doen.

tip

Spaar je energie, onnodig haar in een kast op te bergen. Daar is de doos veel te mooi voor.

kenmerken

Samenstelling

> 30 %: klei; 15 tot 30%: zeep van kokosolie*, water; < 5 %: silicaten, natriumgluconaat, natriumlactaat, etherische citroenolie* (bevat citral en limoneen).

Kleicrème is geschikt voor gebruik in de levensmiddelensector (Besluit van 08/09/99 inzake de reiniging van materiaal dat in contact zou kunnen komen met levensmiddelen).

Label

100% van alle ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. 16% van alle ingrediënten is afkomstig uit de biologische landbouw. Milieuvriendelijk schoonmaakmiddel met ECOCERT Greenlife certificaat volgens de ECOCERT norm op http://detergents.ecocert.com a/2/1/a/a21ad1b5cf9240a1d6fd63066b8e5f7f86ce26d0

Gewicht/inhoud

500 g

Technische kenmerken

Schuimige kleizeep.
Doos met schroefdeksel in PP.
Witte spons in poylurethaan (ong. 10 x 6 x 3,5 cm)

Gebruiksvoorschriften

Steeds eerst testen op een onzichtbare plek. Voor koper en zilverwerk is het aanbevolen te eindigen met opblinken met een droge Chiffonnette.

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd het contact met de ogen.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6