Deodorant
Deodorant
11,30 €

Deodorant

ZWETEN EN LEKKER ZWETEN, HOE SEXY IS DAT WEL NIET
11,30 €
Deodorant dragen we elke dag. We willen dat hij goed werkt maar ook dat hij gezond is voor ons kostbare organisme.

omschrijving Deodorant

Transpireren is menselijk. We denken maar  al te graag dat zweet slecht ruikt.
In werkelijkheid komt het door de bacteriën die natuurlijkerwijze op onze huid aanwezig zijn en die slechte geurtjes onder onze oksels verspreiden.

Onze biologische deodorant neutraliseert de geur zonder het natuurlijke transpiratieproces te verstoren. Hij associeert een actieve deodorant en natuurlijke zweetregelaar met centella asiatica om bacteriën en microben te bestrijden.

in detail

ZACHTE OKSELTJES
We hebben er biologische Aloë Vera ingestopt. Zo blijven je okseltjes lekker zacht. Ja, ja, graag gedaan!

EEN BRUISEND PARFUM, VOOR HEM EN HAAR
Door zijn subtiel en neutraal parfum van groene thee (van 100% natuurlijke oorsprong) voel je je super fris, of je nu een hij of een zij bent ...

100% NATUUR
We willen niet zo maar eender wat onder onze armen smeren, zeker niet. Dus grijpen we vanzelfsprekend naar een biologische deodorant van 100% natuurlijke oorsprong.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Op propere en droge oksels aanbrengen. Om te vermijden dat het pikt, is het aanbevolen geen deodorant aan te brengen op een pas geëpileerde huid.

kenmerken

Samenstelling

:

INCI

AQUA (WATER), ALCOHOL*, PROPANEDIOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*, TRIETHYL CITRATE, GLYCERYL CAPRYLATE, PARFUM (FRAGRANCE), CENTELLA ASIATICA (HYDROCOTYL) LEAF EXTRACT*, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, CITRAL, CITRONELLOL, FARNESOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.
*Ingredients from organic farming

Label

100% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong 31% is afkomstig van de Biologische landbouw. Gecontroleerd productieproces. Eigenschappen gecertificeerd door BUREAU VERITAS CERTIFICATION 92046 PARIJS - LA DEFENSE volgens de I-305 norm beschikbaar op www.qualitefrance.com 2/2/a/c/22ac239c4cad5618ad31682ad73aabe1a73fd0d1

Gewicht/inhoud

50 ml

Technische kenmerken

Flesje met kogelroller

Gebruiksvoorschriften

Uitwendig gebruik

Wettelijke waarschuwingen

Contact met de ogen vermijden

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6