MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL 500 ML + 3 NAVULLINGEN VAN 10 ML
MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL 500 ML + 3 NAVULLINGEN VAN 10 ML
12,90 €

MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL 500 ML + 3 NAVULLINGEN VAN 10 ML

EEN STOUTE ONTSMETTER VOOR BACTERIËN
12,90 €
De Multi-oppervlakken Ontsmettingsmiddel ruikt naar een muntparadijs. Echter, voor microben, kiemen en bacteriën ruikt het eerder naar de hel.

omschrijving MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL 500 ML + 3 NAVULLINGEN VAN 10 ML

Deze deskundige formule volodoet aan de zeer strenge Europese ontsmettingsnormen. Hij is bacterie- en schimmelwerend en virusdodend. Hij smoort alles in de kiem.
DÉSINFECTANT MULTI-SURFACES 500 ML + 3 RECHARGES DE 10 ML, EEN STOUTE ONTSMETTER VOOR BACTERIËN

in detail

EEN MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL
Hij is voor 99% van plantaardige oorsprong en is geschikt voor het ontsmetten van keukengerei. Steeds spoelen voor ingebruikname van het voorwerp.

NAVULLEN EN AAN DE SLAG ERMEE
Bewaar je flesje voor eeuwig en altijd want je kan de Multi-oppervlakken Ontsmettingsmiddel navullen. Minder verpakking om te vervoeren en te recycleren! En gezond voor je portemonnee: je flesje navullen is beterkoop.

EEN MUNTPARADIJS
Zijn vluchtig muntparfum brengt je terug naar de tijd van toen je nog maar 5 was. Het is gewoonweg het 100% natuurlijke parfum van onze Multi-oppervlakken Ontsmettingsmiddel.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Spuit het product op ongeveer 30 cm afstand van het te behandelen oppervlak. Laat het 5 minuten inwerken zodat het de tijd heeft om te ontsmetten. Spoelen en afvegen met ons Multi-oppervlakken Doekje in microvezel.

DÉSINFECTANT MULTI-SURFACES 500 ML + 3 RECHARGES DE 10 ML, EEN STOUTE ONTSMETTER VOOR BACTERIËN

kenmerken

Samenstelling

DE MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL:
< 5% anionische oppervlakteactieve bestanddelen, niet-ionische oppervlakteactieve bestanddelen, etherische olieën, ontsmettingsmiddelen. Bevat tevens: water. Kiemdodend preparaat TP2 en TP4. Actieve kiemdodende stof: melkzuur - CAS n° 79-33-4 (0.48% m/m).
Aqua, Alkyl Polyglycosides, Lactic Acid, Alkyl Ether carboxylate, sodium salt, natural fragrance.

NAVULLING :
< 5% anionische oppervlakteactieve bestanddelen, niet-ionische oppervlakteactieve bestanddelen, etherische olieën, ontsmettingsmiddelen. Bevat tevens: water. Kiemdodend preparaat TP2 en TP4. Actieve kiemdodende stof: melkzuur - CAS n° 79-33-4 (0.48% m/m).

Aqua, Alkyl Polyglycosides, Lactic Acid, Alkyl Ether carboxylate, sodium salt, natural fragrance.

Label

99,8% van alle ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Milieuvriendelijk schoonmaakmiddel met ECOCERT Greenlife certificaat volgens de ECOCERT norm op http://detergents. ecocert.com a/2/1/a/a21ad1b5cf9240a1d6fd63066b8e5f7f86ce26d0

Gewicht/inhoud

Flacon 500 ML + Navulling 10 ML

Technische kenmerken

Gebruiksklare spray: 500 ml + spray (PET-flacon, aluminium dopje, verkochte met een schuim/mistkop)
Navulling: 1 zakje van 10 ml voor een gebruiksklare oplossing van 500 ml.

Wettelijke waarschuwingen

GEBRUIKSKLARE SPRAY:
Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing. Gebruik kiemdodende middelen voorzichtig, lees voor elk gebruik het etiket en de productinformatie.
 • Buiten het bereik van kinderen bewaren.
 • Bij doorslikken niet laten braken. Onmiddellijk een arts waarschuwen en de verpakking of het etiket tonen. Neem contact op met het dichtstbijzijnde antigifcentrum.

  NAVULLING:
  Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.
 • Gevaar van ernstig oogletsel, Irriterend voor de huid, Vermijd het contact met de huid en de ogen. Bij contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met veel water en een specialist raadplegen.
 • 1/c/9/a/1c9adadfbd7a7314558d347ec9f0b3249a87cb69

  Made in

  Frankrijk