DESINFECTEREND WASPOEDER
DESINFECTEREND WASPOEDER
13,30 €

DESINFECTEREND WASPOEDER

MAAK AL JE DROMEN OVER FRISSE PROPERE WAS WAAR
13,30 €
Er was eens een toverwaspoeder, dat de was proper, fris en stralend maakte. Slot.

omschrijving DESINFECTEREND WASPOEDER

ALLE VLEKKEN VLEKKELOOS WEG
Het Desinfecterend waspoeder is de kampioen van alle hardnekkige vlekken.  De formule is verrijkt met op zuurstofgebaseerde bleekmiddelen en pakt zo vlekken aan en laat je witte was weer schitteren.

in detail

VERSTERKTE ONTSMETTING
Ontsmet vanaf 40°C (bactericidenorm EN1276) en saneert de was door de bacteriën die geurtjes veroorzaken, te verwijderen. Perfect voor sportkledij, voor de herbruikbare doekjes en voor de absorberende verbandjes van wasbare luiers! Maar ook onze vloermoppen en onze Chiffonnettes in microvezel zijn er zot van.

EEN PROPER PARFUM
Er zit een subtiel parfum van etherische lavendelolie in. Sluit je ogen en denk aan de geur van propere en pas gewassen was: ziezo, dat is het nu precies.

geleverd met/zonder

Geleverd met doseerbeker.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • Om het milieu zo min mogelijk te belasten adviseren wij om de wasmachine alleen met volle lading aan te zetten, zoveel mogelijk op lage temperaturen te wassen en de doseerinstructies te volgen op basis van de hardheid van het plaatselijke water.
  • Bewaren op een vorstvrije en droge plaats.
  • Sorteer het wasgoed op kleur en volg de wasvoorschriften die op het textiel zijn vermeld. Voor synthetische stoffen en delicate stoffen mag de wasmachine slechts voor 2/3 van dekatoencapaciteit  worden gevuld. Was gekleurde artikelen, die kunnen afgeven, liever apart. 

tip

Om nog meer karma-punten te winnen adviseren we je te wassen met de Wasbal om zoveel mogelijk wasmiddel te besparen.

kenmerken

Samenstelling

5 – 15%: zeolieten, zuurstofhoudend bleekmiddel. <5%: zeep, anionische oppervlakteactieve stof, niet- ionische oppervlakteactieve stof. Overige: geurstof (linalol)*. Bevat ook: sulfaatzouten, carbonaatzouten, silicaten, complexvormers, zuurstofhoudende bleekmiddelen, bindmiddel ,zuurteregelaar, etherische lavendelolie* (bevat dulinalol, kan een allergische reactie veroorzaken), zouten, complexvormer.
Actieve biocide bestanddelen: perazijnzuur geproduceerd uit natriumpercarbonaat en tetraacetylethylenediamine CAS n° 79-21-0, 2.32% (m/m).
Desinfecterende werking: Overeenkomstig de EN1276 norm, antibacterieel op 40°C in 15 min.

COMPOSANTS : Sulfate de sodium, ZEOLITE, Percarbonate de sodium, SODIUM HYDROGENCARBONATE, Gluconate de sodium, Alcohols C10- 16 ethoxylated, Sodium alkyl sulphate, Tetraacétyléthylènediamine (TAED), Carboxyméthylcellulose (CMC), SODIUM OLEATE, SODIUM COCOATE, CITRIC ACID, AQUA, Parfum, LINALOOL, SODIUM CHLORIDE.

Gewicht/inhoud

1 kg

Technische kenmerken

Waspoeder met vaste witte korrels.
Verpakking: Doypack PET / PE
Parfum : biologische etherische olie van lavendel

Gebruiksvoorschriften

Bij organische vlekken of vetvlekken wordt geadviseerd om de vlek eerst voor te behandelen met Netepur Zeep van H2O of met Oxypur H2O.

Bewaren op een vorstvrije en droge plaats.

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met ogen en huid.
Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing. Gebruik kiemdodende middelen voorzichtig, lees voor elk gebruik het etiket en de productinformatie.

GEVAAR. Gevaarlijke bestanddelen : Geëthoxyleerde alcohol, sodium alkyl sulphate. Veroorzaakt ernstig oogletsel. BIJ CONTACT MET DE OGEN : voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM raadplegen.
Bewaar het product altijd in de originele verpakking. Bewaren op een droge plaats ter bescherming tegen vocht.
Vermijd directe lozing van het product in de riolering of in het milieu. De verpakking en eventuele resten dienen weggegooid te worden volgens de lokale wetgeving.

Made in

België