DESINFECTEREND WASPOEDER
DESINFECTEREND WASPOEDER
10,00 €

DESINFECTEREND WASPOEDER

10,00 €
Er was eens een toverwaspoeder, dat de was proper, fris en stralend maakte. Slot.

omschrijving DESINFECTEREND WASPOEDER

ALLE VLEKKEN VLEKKELOOS WEG
Het Desinfecterend waspoeder is de kampioen van alle hardnekkige vlekken.  De formule is verrijkt met op zuurstofgebaseerde bleekmiddelen en pakt zo vlekken aan en laat je witte was weer schitteren.

in detail

VERSTERKTE ONTSMETTING
Ontsmet vanaf 40°C (bactericidenorm EN1276) en saneert de was door de bacteriën die geurtjes veroorzaken, te verwijderen. Perfect voor sportkledij, voor de herbruikbare doekjes en voor de absorberende verbandjes van wasbare luiers! Maar ook onze vloermoppen en onze Chiffonnettes in microvezel zijn er zot van.

EEN PROPER PARFUM
Er zit een subtiel parfum van etherische lavendelolie in. Sluit je ogen en denk aan de geur van propere en pas gewassen was: ziezo, dat is het nu precies.

geleverd met/zonder

Geleverd met doseerbeker.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

DOSERING: voor een machine van 4 tot 6 kg (zacht / middelhard / hard water).
1 dosis = 45g = 1 maatlepel gevuld tot +/- 45 ml.
Normaal vuil wasgoed : 45g*
Zeer vuil wasgoed : 90g*
* Voldoet aan EN1276, bacteriedodend bij 40 °C in 15 min, bij 3 g/l in schone toestand en 6 g/l in vuile toestand.

  • Om het milieu zo min mogelijk te belasten adviseren wij om de wasmachine alleen met volle lading aan te zetten, zoveel mogelijk op lage temperaturen te wassen en de doseerinstructies te volgen op basis van de hardheid van het plaatselijke water.
  • Bewaren op een vorstvrije en droge plaats.
  • Sorteer het wasgoed op kleur en volg de wasvoorschriften die op het textiel zijn vermeld. Voor synthetische stoffen en delicate stoffen mag de wasmachine slechts voor 2/3 van dekatoencapaciteit  worden gevuld. Was gekleurde artikelen, die kunnen afgeven, liever apart. 
LESSIVE POUDRE DÉSINFECTANTE,

kenmerken

Samenstelling

15% tot 30%: zeoliet. 5% tot 15%: actieve witmakende bestanddelen. < 5%: fosfonaten, anionogene oppervlakteactieve stoffen, zeep, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen. Parfums, Linalool. Biocide voorbereiding PT2. Actieve biocide bestanddelen: Perazijnzuur (CAS: 79-21-0) in situ gegenereerd door natriumperboraat/percarbonaat en tetraacetylethyleendiamine (TAED): 2,14% (m/m). 6-(ftalimido)peroxyhexaanzuur (CAS: 128275-31-0): 0,36% (m/m).

Desinfecterende activiteit:
- Voldoet aan de norm EN13727, bacteriedodend bij 60°C in 15 min, bij 6g/L in vuile omstandigheden.
- Voldoet aan de norm EN14776, virucidaal bij 60°C in 15 min, bij 6g/L in vuile omstandigheden.

SAMENSTELLING : ZEOLITE, SODIUM SULFATE, SODIUM CARBONATE PEROXIDE, SODIUM HYDROGENCARBONATE, SODIUM GLUCONATE, TAED, SODIUM ALKYL SULFATE, CARBOXYMÉTHYLCELLULOSE (CMC), ALCOHOLS C10- 16 ETHOXYLATED, SODIUM OLEATE, SODIUM COCOATE, (1-Hydroxyethylidene-diphosphonic salt, 6-(phthalimido)peroxyhexanoic acid, AQUA, PARFUM, SODIUM C14-17 ALKYL SEC SULFONATE, LINALOOL, CELLULOSE, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, TRISODIUM DICARBOXYMETHYL ALANINATE, SODIUM HYDROXYDE.

 ALLERGEEN: LINALOOL

Gewicht/inhoud

500 g

Technische kenmerken

DE WAS:
Niet-verneveld wit poeder
Geur: Biologische etherische olie van lavendel

VERPAKKING:
Recyclebare PEFC-gecertificeerde maagdelijke witte kraftverpakking met PE/EVOH-vochtbarrière.
Recyclebaar in de papier sorteerbak
Gewicht: 10,3 g

Gebruiksvoorschriften

Bij organische vlekken of vetvlekken wordt geadviseerd om de vlek eerst voor te behandelen met Netepur Zeep of met Oxypur. 
Bewaren op een vorstvrije en droge plaats.

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met ogen en huid.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing. Gebruik kiemdodende middelen voorzichtig, lees voor elk ge-bruik het etiket en de productinformatie.

GEVAAR. Gevaarlijke bestanddelen: geëthoxyleerde alcohol (CAS: 68002-97-1), natriumpercarbonaat (CAS: 15630-89-4). Veroorzaakt ernstig oogletsel. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voor-zichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM raadplegen. Bewaar het product altijd in de originele verpakking. Bewaren op een droge plaats ter bescherming tegen vocht. Vermijd directe lozing van het product in de riolering of in het milieu. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. 5/f/1/c/5f1c9bd6647bb4e4692f70927104242a91c6be1e

Made in

België

Sorteerinstructies

4/8/4/1/48418cd79a040a9031e5001211ede57f7e292bba