ELEMENT - WATER : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
ELEMENT - WATER : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
17,50 €

ELEMENT - WATER : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

17,50 €
Een harmonieuze verbintenis van witte bloemen en een zeebries. Een creatief parfum waarvan de bloemachtige en gejodeerde frisheid het rustige gekabbel van water of het inspirerende tussendoortje van een boottocht lijkt op te roepen.

omschrijving ELEMENT - WATER : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

UIT DE ZEE EN JODIUM
Wat zo bijzonder is aan boottochtjes, is dat plots alles mogelijk wordt … De horizon lijkt oneindig en je hoofd zit vol nieuwe ideeën! Het klotsende water brengt gelukkig snel weer rust in je geest.

We hebben die uitnodiging tot creativiteit en inwendige rust in een flacon van etherische oliën en 100% natuurlijke plantenextracten gestopt: een harmonieuze verbinding van witte bloemen en een zeebries.
ÉLÉMENT EAU : ESSENCE DE PARFUM D'INTÉRIEUR,

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Mag alleen worden gebruikt om in de lucht te verspreiden.

• Geurverspreider voor geparfumeerde plantaardige was: 15 druppels toevoegen per Geurloze Tabletje dat men eerst heeft laten smelten. Voeg bij elk gebruik 3 tot 5 druppels toe.

• Ultrasonische Geurverspreider:
Doe 3 tot 5 druppels in het bakje dat met water is gevuld. Gebruik de verspreider in de ononderbroken stand gedurende 10 tot 15 minuten (20 tot 30 minuten in de onderbroken stand), maximaal 3 tot 4 keer per dag.

• Keramische Hanger of Schaaltje met Keramische vormpjes:
de keramiek bij het eerste gebruik goed doordrenken. Vervolgens naar wens 2 druppels Parfum Essence voor binnenshuis toevoegen of 1 keer spuiten met de Gepersonaliseerde Sfeerparfum om de intensiteit van de geur te herstellen.

• Keramische Geurverspreider voor in de auto: 2 tot 3 druppels aan de voorkant, aan te vullen als de intensiteit afneemt.

• Gepersonaliseerde Parfumbasis: aanbevolen dosering 20%, oftewel 5 ml (ongeveer 130 druppels) in 20 ml te Gepersonaliseerde Parfumbasis (gedenatureerde biologische tarwealcohol).

kenmerken

Samenstelling

INGREDIËNTEN
Mengsel van natuurlijke isolats met zeetoetsen (waaronder plantaardig uittreksel met CO2) en etherische oliën van bergamot en citroen.

ALLERGENEN
Geraniol, benzylsalicylaat, limoneen, nerylacetaat, nerol, ß-pineen.

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Amberkleurige glazen flacon - 10 ml + dop met kinderbeveiliging DIN18 PP zwart met druppelaar, gebruiksaanwijzing.

DICHTHEID: ongeveer 260 druppels per flacon van 10 ml.

Gebruiksvoorschriften

Irriterend voor de ogen.

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Al het contact met de huid, slijmvliezen en ogen vermijden. Uw handen zorgvuldig wassen na gebruik. De kamers dagelijks luchten. Vóór gebruik een arts raadplegen als u aan een ernstige of chronische ziekte lijdt. Risico op vlekken of ontkleuring: vermijd elk contact met materialen zoals meubels, interieur of textiel.Schadelijk voor het aquatisch milieu, brengt op lange termijn negatieve gevolgen met zich mee. BIJ CONTACT MET DE HUID: Overvloedig afspoelen met water.

Niet verspreiden in directe aanwezigheid van zwangere vrouwen of kinderen onder de 3 jaar. 1/4/5/d/145dd8f9cc1e68c247c7b821cbeec8a13fd3ad48

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6