ELEMENT - VUUR : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
ELEMENT - VUUR : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
17,50 €

ELEMENT - VUUR : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

17,50 €
Een sensueel samenspel van oosterse en ambertoetsen. Een zonnige geur die uitnodigt tot luieren en zich laten meeslepen door de warmte van de zomer die tegelijk kalmerend werkt en energie geeft.

omschrijving ELEMENT - VUUR : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

NOOIT ALLEEN ONDER DE ZON!
We genieten van het gelukzalig nietsdoen, in de schaduw van een baldakijn. De zomerwarmte geeft ons plots goesting om in een groot tafelgezelschap te zijn. Een tafel gevuld met warme vriendschappen en heerlijke maaltijden om te smullen, ons amuseren en elkaar te verblijden.

Die uitnodiging tot gulheid en uitstraling naar anderen hebben we gedistilleerd in deze flacon van etherische oliën en 100% natuurlijke plantenextracten: een sensueel en zonnig akkoord van amberachtige en oosterse noten.
ÉLÉMENT FEU : ESSENCE DE PARFUM D'INTÉRIEUR,

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Mag alleen worden gebruikt om in de lucht te verspreiden.

• Geurverspreider voor geparfumeerde plantaardige was: 15 druppels toevoegen per Geurloze Tabletje dat men eerst heeft laten smelten. Voeg bij elk gebruik 3 tot 5 druppels toe.

• Ultrasonische Geurverspreider:
Doe 3 tot 5 druppels in het bakje dat met water is gevuld. Gebruik de verspreider in de ononderbroken stand gedurende 10 tot 15 minuten (20 tot 30 minuten in de onderbroken stand), maximaal 3 tot 4 keer per dag.

• Keramische Hanger of Schaaltje met Keramische vormpjes:
de keramiek bij het eerste gebruik goed doordrenken. Vervolgens naar wens 2 druppels Parfum Essence voor binnenshuis toevoegen of 1 keer spuiten met de Gepersonaliseerde Sfeerparfum om de intensiteit van de geur te herstellen.

• Keramische Geurverspreider voor in de auto: 2 tot 3 druppels aan de voorkant, aan te vullen als de intensiteit afneemt.

• Gepersonaliseerde Parfumbasis: aanbevolen dosering 20%, oftewel 5 ml (ongeveer 120 druppels) in 20 ml te Gepersonaliseerde Parfumbasis (gedenatureerde biologische tarwealcohol).

kenmerken

Samenstelling

INGREDIËNTEN
Mix van natuurlijke isolaten (plantaardige extractie met CO2), etherische oliën, absolues of harsen waarvan: essentiële olie van patchouli, perubalsem en Benzoë Siam hars.

ALLERGENEN
Linalyl acetaat, benzyl benzoaat, limoneen, benzyl cinnamaat, cumarine, a en ß-pineen, ß-caryofylleen, citral, 3,7,11-trimethyldodeca-1,6,10- trien-3-ol, linalool, delta-3-careen, isoeugenol.

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Amberkleurige glazen flacon - 10 ml + dop met kinderbeveiliging DIN18 PP zwart met druppelaar, gebruiksaanwijzing.

DICHTHEID: ongeveer 240 druppels per flacon van 10 ml.

Gebruiksvoorschriften

Irriterend voor de ogen.

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Al het contact met de huid, slijmvliezen en ogen vermijden. Uw handen zorgvuldig wassen na gebruik. De kamers dagelijks luchten. Vóór gebruik een arts raadplegen als u aan een ernstige of chronische ziekte lijdt. Risico op vlekken of ontkleuring: vermijd elk contact met materialen zoals meubels, interieur of textiel.Schadelijk voor het aquatisch milieu, brengt op lange termijn negatieve gevolgen met zich mee. BIJ CONTACT MET DE HUID: Overvloedig afspoelen met water. Bij huidirritatie of -uitslag: raadpleeg een arts.

Niet verspreiden in directe aanwezigheid van zwangere vrouwen of kinderen onder de 3 jaar. 1/4/5/d/145dd8f9cc1e68c247c7b821cbeec8a13fd3ad48

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6