ELEMENT - HOUT : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
ELEMENT - HOUT : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
18,20 €

ELEMENT - HOUT : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

18,20 €
Een verbond van groene, frisse tonen met de kracht van een diep bebost hart. Een kostbaar interieurparfum dat het geritsel van de takken suggereert als het bos ontwaakt, als een verkwikkende wandeling door de bosondergroei.

omschrijving ELEMENT - HOUT : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

ZIN IN EEN BOSWANDELING?
Sluit je ogen ... Hoor je dat geritsel onder je voeten? Het bos ontwaakt! Varens wiegen zachtjes, de zonnestralen dansen in de boomkruinen en het gekraak van de takken in het onderhout prikkelt de verbeelding. Deze mooie boswandeling hebben we in een flacon van etherische oliën en 100% plantaardige extracten geconcentreerd: het resultaat is een combinatie van groene en frisse noot met een diepe houtachtige kern.

HARMONIEUZE GEUREN
Binnen de traditionele Feng Shui openbaart de natuur zich via de wet van de 5 elementen: Vuur, Water, Metaal, Hout en Aarde. Deze elementen creëren invloeden die in en rond ons weerklinken. Ze kunnen zich uiten in de vorm van geursferen en zo onze zintuigen prikkelen en emoties opwekken. Daaruit zijn 5 verfijnde interieurparfums ontstaan, die voor harmonieuze tussenpozen in ons dagelijkse leven zorgen.
ÉLÉMENT BOIS : ESSENCE DE PARFUM D'INTÉRIEUR,

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Mag alleen worden gebruikt om in de lucht te verspreiden.

• Geurverspreider voor geparfumeerde plantaardige was: 15 druppels toevoegen per Geurloze Tabletje dat men eerst heeft laten smelten. Voeg bij elk gebruik 3 tot 5 druppels toe.

• Ultrasonische Geurverspreider:
Doe 3 tot 5 druppels in het bakje dat met water is gevuld. Gebruik de verspreider in de ononderbroken stand gedurende 10 tot 15 minuten (20 tot 30 minuten in de onderbroken stand), maximaal 3 tot 4 keer per dag.

• Keramische Hanger of Schaaltje met Keramische vormpjes:
de keramiek bij het eerste gebruik goed doordrenken. Vervolgens naar wens 2 druppels Parfum Essence voor binnenshuis toevoegen of 1 keer spuiten met de Gepersonaliseerde Sfeerparfum om de intensiteit van de geur te herstellen.

• Keramische Geurverspreider voor in de auto: 2 tot 3 druppels aan de voorkant, aan te vullen als de intensiteit afneemt.

• Gepersonaliseerde Parfumbasis: aanbevolen dosering 20%, oftewel 5 ml (ongeveer 110 druppels) in 20 ml te Gepersonaliseerde Parfumbasis (gedenatureerde biologische tarwealcohol).

kenmerken

Samenstelling

INGREDIËNTEN
Mix van natuurlijke isolaten (plantaardige extractie met CO2) en etherische oliën, absolues en plantaardige harsen waarvan: essence van cederhout, etherische olie van Amyris, patchouli, citroen, citroenverbena (Listea Cubeba).

ALLERGENEN
Citronellol, linalool, limoneen, Citral, eikenmos, a en ß-pineen, ß-caryofylleen, eucalyptol, delta-3-careen, Citronellal, Isoeugenol.

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Amberkleurige glazen flacon - 10 ml + dop met kinderbeveiliging DIN18 PP zwart met druppelaar, gebruiksaanwijzing.

DICHTHEID: ongeveer 220 druppels per flacon van 10 ml.

Gebruiksvoorschriften

WAARSCHUWING. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Al het contact met de huid, slijmvliezen en ogen vermijden. Na het werken met dit product handen grondig wassen. De kamers dagelijks luchten. Vóór gebruik een arts raadplegen als u aan een ernstige of chronische ziekte lijdt. Risico op vlekken of ontkleuring: vermijd elk contact met materialen zoals meubels, interieur of textiel. BIJ CONTACT MET DE HUID: Overvloedig afspoelen met water. Bij huidirritatie of -uitslag: raadpleeg een arts.
Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

Niet verspreiden in directe aanwezigheid van zwangere vrouwen of kinderen onder de 3 jaar. 6/5/b/6/65b67222cef4f5ea1c248527e03557d1c6b1d388

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

b/e/7/6/be763b660c30fa289caa87b2b21530d4932a0172