ESSENCE INTIME CONVICTION
ESSENCE INTIME CONVICTION
0,00 €

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

ESSENCE INTIME CONVICTION

GULZIG EN RUSTGEVEND
0,00 €
Een gulzige en rustgevende geur die nuchter blijft en je absolute rust geeft in meester Yoda stijl.

omschrijving ESSENCE INTIME CONVICTION

  • Hoofdnoot: Sinaasappel - Ylang
  • Hartnoot: Petitgrain - Amandel
  • Basisnoot: Vanille - Framboos - Perzik

in detail

DE NATUUR IN EEN FLESJE
Biologische etherische oliën, 100% natuurlijke plantaardige extracten en niets anders.

PARFUMS DIE HARMONIE BRENGEN
We wilden gelukzaligheid ruiken, en we zijn erin geslaagd door ons te laten inspireren door een eeuwenoude Chinese kunst: de Feng Shui. Deze waardevolle filosofie die het beste voor je wil, hebben wij in een flesje gegoten, nl. in onze huisparfums.

We hebben 5 parfums gecreëerd, eentje voor elk element: hout, vuur, aarde, water en metaal. In kleuren, vormen en ingrediënten roepen onze fragrances, naargelang je verlangens en je humeur, specifieke gevoelens bij je op, zodat je olfactorische ervaring in harmonie is met je eigen natuur.

ELEMENT: AARDE
Stimulerend voor: vriendschap, kennis, relatie
Emotie: sereniteit
Activiteit: conserveren
Zintuig: gevoel

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Ultrasonische verspreiding: Vul het waterreservoir zoals aangegeven staat op de gebruiksaanwijzing van het toestel. Voeg 3 à 5 druppels Synergie of Parfumessence toe. Doe de dop op het waterreservoir dicht en zet de klok er weer over alvorens de verspreiding te starten.
Elektrische verspreider + Geurloze tabletjes: Sluit de verspreider op de stroom aan / Leg 1 of 2 tabletjes in het daarvoor voorziene gedeelte (holle kant). Voor grote ruimten (ong. 30 m2) eerder 2 tabletjes gebruiken / Zet de verspreider aan en wacht enkele minuten tot het tablet gesmolten is / Voeg een 15-tal druppels Synergie of Parfumessence toe. Nadien bijvullen met 3 à 5 druppels wanneer de olfactieve intensiteit uitgewerkt lijkt. Dankzij de timer zal het toestel vanzelf naar 2 uur uitschakelen / De verspreider na elk gebruik uitschakelen.
Koude verspreiding: Giet 1/4de flesje Synergie of Parfumessence op een poreuze drager in keramiek (schaaltje, hanger, autokeramiek) om van alle goeddoen te genieten.

tip

Deze Feng-Shui Essenceen onze keramische dragers voor koude verspreiding zijn echt voor elkaargeboren: de Spray met zijn geassorteerde Essence is ideaal om de keramiek tevullen en de intensiteit van het parfum op te roepen.

kenmerken

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Druppelflacon van 10 ml, glas

Gebruiksvoorschriften

Buiten bereik van kinderen houden

Wettelijke waarschuwingen

GEVAAR! Kan huidirritatie veroorzaken. Niet afvoeren in het milieu. IN GEVAL VAN CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig enkele minuten spoelen met water. Contactlenzen verwijderen als dit gemakkelijk gaat. Blijven spoelen. Een arts raadplegen in geval van huidirritatie of -uitslag. Een arts raadplegen als de oogirritatie aanhoudt.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

1/4/5/d/145dd8f9cc1e68c247c7b821cbeec8a13fd3ad48

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6