ESSENCE OMBRE LÉGÈRE
ESSENCE OMBRE LÉGÈRE
0,00 €

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

ESSENCE OMBRE LÉGÈRE

ORIËNTAALS EN DYNAMISCH
0,00 €
Oriëntaalse noten om de vlam weer aan te wakkeren en te worden herboren.

omschrijving ESSENCE OMBRE LÉGÈRE

  • Hoofdnoot:  Elemi - Wierook - Muskaat
  • Hartnoot: Patchouli - Geranium - Vetyver
  • Basisnoot:  Vanille - Tonkaboon

in detail

DE NATUUR IN EEN FLESJE
Biologische, etherische oliën, 100% natuurlijke, plantaardige extracten, en meer niet.

PARFUMS DIE HARMONIE BRENGEN
We wilden gelukzaligheid ruiken, en we zijn erin geslaagd door ons te laten inspireren door een eeuwenoude Chinese kunst: de Feng Shui. Deze waardevolle filosofie die het beste voor je wil, hebben wij in een flesje gegoten, nl. in onze huisparfums.

We hebben 5 parfums gecreëerd, eentje voor elk element: hout, vuur, aarde, water en metaal. In kleuren, vormen en ingrediënten roepen onze fragrances, naargelang je verlangens en je humeur, specifieke gevoelens bij je op, zodat je olfactorische ervaring in harmonie is met je eigen natuur.

ELEMENT: VUUR
Stimuleert: wedergeboorte, vreugde
Emotie: vreugde
Activiteit: dynamisme
Zintuig: de smaak

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • Ultrasonische verspreiding: Vul het waterreservoir zoals aangegeven staat op de gebruiksaanwijzing van het toestel. Voeg 3 à 5 druppels Synergie of Parfumessence toe. Doe de dop op het waterreservoir dicht en zet de klok er weer over alvorens de verspreiding te starten.
  • Elektrische verspreider + Geurloze tabletjes: Sluit de verspreider op de stroom  aan / Leg 1 of 2 tabletjes in het daarvoor voorziene gedeelte (holle kant). Voor grote ruimten (ong. 30 m2) eerder 2 tabletjes gebruiken / Zet de verspreider aan en wacht enkele minuten tot het tablet gesmolten is / Voeg een 15-tal druppels Synergie of Parfumessence toe. Nadien bijvullen met 3 à 5 druppels wanneer de olfactieve intensiteit uitgewerkt lijkt. Dankzij de timer zal het toestel vanzelf naar 2 uur uitschakelen / De verspreider na elk gebruik uitschakelen.
  • Koude verspreiding:  Giet 1/4de flesje Synergie of Parfumessence op een poreuze drager in keramiek (schaaltje, hanger, autokeramiek) om van alle goeddoen te genieten.

tip

Deze Feng-Shui Essence en onze keramische dragers voor koude verspreiding zijn echt voor elkaar geboren: de Spray met zijn geassorteerde Essence is ideaal om de keramiek te vullen en de intensiteit van het parfum op te roepen. 

kenmerken

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Glazen flesje van 10 ml met druppelteller

Gebruiksvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Wettelijke waarschuwingen

GEVAAR! Kan dodelijk zijn bij inslikken en bij indringing in de luchtwegen. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Vermijd dat het product in de natuur terechtkomt. BIJ INSLIKKEN: onmiddellijk het ANTIGIFCENTRUM contacteren. BIJ CONTACT MET DE HUID: overvloedig met water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: zorgvuldig met water spoelen gedurende enkele minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij irritatie of huiduitslag een geneesheer contacteren. In de oogirritatie aanhoudt, een geneesheer contacteren.  NIET LATEN OVERGEVEN.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

1/4/5/d/145dd8f9cc1e68c247c7b821cbeec8a13fd3ad48

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6