GLAZENDOEK
GLAZENDOEK
25,60 €

GLAZENDOEK

DOEN BLINKEN EN OPBLINKEN
25,60 €
Buitengewoon microvezel voor het reinigen en oppoetsen van alle delicate oppervlakken (zilverwerk, kroonluchters...) of om je kristallen glazen zacht en streeploos op te poetsen.

omschrijving GLAZENDOEK

De revolutie in de keuken is in volle gang: vergeet oude theedoeken die direct nat zijn, probeer een echte microvezel theedoek. Perfect om indruk te maken op je schoonmoeder, maar ook onmisbaar na een gezellige avond.
ESSUIE-VERRE, DOEN BLINKEN EN OPBLINKEN

in detail

GEEN SPOOR, GEEN PLUISJE: THE PERFECT CRIME
Onze Glazendoek heeft een zeer fijn, hoogstaand weefsel. Hij strooit geen vervelende kleine pluisjes op het zilverwerk en laat geen enkel spoortje achter op je kristallen glazen.

EEN BIJNA ONSTERFELIJKE GLAZENDOEK
Zijn weefsel heeft weer toegeslagen: de Glazendoek behoudt netjes zijn vorm, ook al wordt hij duizenden malen gewassen. Dat wordt een mooi, lang liefdesverhaal tussen jullie twee.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Gebruik de glazendoek onmiddellijk nadat je je glazen met goed warm water heb gespoeld (zodat er geen zeeprestjes meer op zitten).


Handwas:
De theedoek in warm water dompelen, inzepen met onze Netépur zeep, goed uitspoelen.

Machinewas:
Doe het doekje in een wasnetje doen om te voorkomen dat hij pluizen van je wasgoed aantrekt. Maximaal op 40°C wassen. Geen wasverzachter of chloor gebruiken. De eerste 3 keer apart wassen. Niet strijken.

kenmerken

Samenstelling

50% polyester - 50% polyamide

Honingraatstructuur

Afmetingen

40 x 52 cm

Made in

Roemenië