JE HEBT NOG OM JE BESTELLING VOOR KERST
SCHUIMGEL VOOR LICHAAM & HAAR / ZUURSTOK
SCHUIMGEL VOOR LICHAAM & HAAR / ZUURSTOK
21,60 €

SCHUIMGEL VOOR LICHAAM & HAAR / ZUURSTOK

LEKKER, EEN ZUURSTOKJE
21,60 €
Een biologische en natuurlijke douchegel met een onweerstaanbaar parfum, dat is al heel wat. Nog beter: je kan je haar er ook mee wassen.

omschrijving SCHUIMGEL VOOR LICHAAM & HAAR / ZUURSTOK

Je bent gewaarschuwd. Je gaat helemaal verslaafd geraken aan het 100% natuurlijke lekker zoete, sprankelende parfum. Maar opgelet, het is niet omdat onze bio-douchegel zo'n zalig parfum heeft, dat je uren onder de douche moet blijven.

in detail

OOK VOOR HET HAAR
Het is niet zo maar een banale bio-douchegel, nee, het is een werkelijke shampoo.
1. hij zorgt voor een zachte en soepele huid
2. hij reinigt je haar zachtjes om het gemakkelijker te ontwarren en om te vermijden dat het breekt bij het kammen.

EEN WARE BESPARING
Maak er geen ruzie om, er is genoeg voor iedereen: een liter geconcentreerde douchegel is onvoorstelbaar zuinig. Onnodig om er liters van te gebruiken en met een liter kom je lang toe.

EEN SUPERNATUURLIJKE DOUCHE
Op een dag waren we het beu. Beu ons te moeten wassen met douchegels die volgepropt zijn met bijtende en synthetische ingrediënten, met omstreden bewaarmiddelen, met petrochemische derivaten en siliconen. Genoeg is genoeg!
Dus hebben we pienter natuurlijke ingrediënten in onze ketel gemengd: een wasbasis van natuurlijke oorsprong van kokos, van suikerbiet, van bloesemwater van moerasspirea, aloë vera en plantaardige glycerine, en hop, het wonder geschiedde! De fantastische Schuimgel voor Lichaam & Haar is ontstaan.

tip

Hoe minder we ervan gebruiken, hoe meer we er hebben! Om de dosering te controleren (en ook om te vermijden dat de kinderen een vierde fles omgieten en de helft onmiddellijk in de douchebak belandt) draai je één van onze Twistpompen op de fles. Gebruik je onze douchespons, dan volstaat 1 keer pompen om een aangenaam schuim te verkrijgen. Daardoor vermindert het aantal flessen dat je op een jaar nodig hebt,  drastisch.  En nu we het er toch over hebben, draai de kraan dicht terwijl je je inzeept.

kenmerken

Samenstelling

AQUA, SPIRAEA ULMARIA FLOWER WATER*, SODIUM COCO SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, SODIUM COCOYL WHEAT AMINO ACIDS, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, PARFUM, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SULFATE, COCO ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, LINALOOL.
* Ingrediënt afkomstig uit biologische landbouw.

Label

99% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. 30% van de ingrediënten is afkomstig uit de Biologishe Landbouw. Ecologische en biologische cosmetica met het ECOCERT Greenlife certificaat conform de ECOCERT referentie die te vinden is op http://cosmetiques.ecocert.com 6/b/9/d/6b9d54489045eccb3303dd2c85eaa962415acf9c

Gewicht/inhoud

1 l

Technische kenmerken

Fles 1L , 100% gerecycled PET, met dop.
Geschikt voor Twist pomp

Gebruiksvoorschriften

Uitwendig gebruik.

Wettelijke waarschuwingen

Contact met de ogen vermijden. In geval van contact met de ogen overvloedig spoelen met schoon water.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

c/0/d/d/c0dd36a69b0deaac51453288c76bec56670dc574