GEURVERSPREIDER VOOR GEPARFUMEERDE PLANTAARDIGE WAS
GEURVERSPREIDER VOOR GEPARFUMEERDE PLANTAARDIGE WAS
0,00 €

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

GEURVERSPREIDER VOOR GEPARFUMEERDE PLANTAARDIGE WAS

RAADSEL: WAT IS MOOI EN DISCREET, RUIKT LEKKERDER DAN EEN KAARS EN KAN ONEINDIG GEBRUIKT WORDEN?
0,00 €
Het gaat lekker ruiken in huis. We wilden graag een natuurlijke kaars, geparfumeerd met etherische oliën die we eindeloos opnieuw konden gebruiken. Dus we hebben de elektrische diffuser uitgevonden, zonder vlam.
GEURVERSPREIDER VOOR GEPARFUMEERDE PLANTAARDIGE WAS GEURVERSPREIDER VOOR GEPARFUMEERDE PLANTAARDIGE WAS

omschrijving GEURVERSPREIDER VOOR GEPARFUMEERDE PLANTAARDIGE WAS

EEN GEPARFUMEERDE KAARS... ZONDER VLAM, MAAR HOE WERKT DAT?
Heel gemakkelijk. Je doet de stekker in het stopcontact, smelt een waspastille uit ons assortiment en je doet er 15 druppels Essence de parfum H2O at Home bij.
1 - Het ruikt veel lekkerder dan een kaars
2 - Hij gaat levenslang mee
3 - Je brandt je vingers niet
4 - ...en vooral, veel minder uitstoot van vluchtige deeltjes en een veel betere luchtkwaliteit in huis.
<span style="font-weight: bold;">EEN GEPARFUMEERDE KAARS... ZONDER VLAM, MAAR HOE WERKT DAT?</span><br>Heel gemakkelijk. Je doet de stekker in het stopcontact, smelt een waspastille uit ons assortiment en je doet er 15 druppels Essence de parfum H2O at Home bij.<br>1 - Het ruikt veel lekkerder dan een kaars<br>2 - Hij gaat levenslang mee<br>3 - Je brandt je vingers niet<br>4 - ...en vooral, veel minder uitstoot van vluchtige deeltjes en een veel betere luchtkwaliteit in huis., RAADSEL: WAT IS MOOI EN DISCREET, RUIKT LEKKERDER DAN EEN KAARS EN KAN ONEINDIG GEBRUIKT WORDEN?

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Trek de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen. Verwijder de hard geworden was. Om het parfum te vervangen, doe je de rest van de was in de hermetische doos voor het volgende gebruik. Indien nodig maakje je het bakje schoon met een vochtig microvezel doekje.

tip

De elektrische geurverspreider voor geparfumeerde plantaardige was en ons gamma Essences de Parfum passen perfect bij elkaar.

kenmerken

Afmetingen

Hoogte: 13 cm / Doorsnede: 12 cm

Technische kenmerken

Samenstelling: basis van keramiek met elektroverlichte diode, een elektrische plaat, een bakje voor de pastille en een stroomkabel. Voeding: 220 -240 V - 5 Hz / Vermogen: 10 W

Gebruiksvoorschriften

Buiten bereik van kinderen en dieren houden. Laat het apparaat niet zonder toezicht functioneren. De stroomkabel uit de buurt van hete oppervlakken houden. Na gebruik altijd de stekker van het apparaat uit het stopcontact halen. Het apparaat niet manipuleren als de was nog vloeibaar is. De verspreider is uitsluitend bestemd voor huishoudelijk gebruik.

Wij raden u sterk af de verspreider te gebruiken met water en etherische oliën. Als de verspreider aan staat, verdampt het water en kunnen de oliën gemakkelijk ontvlammen.

Made in

China