HAAR & LICHAAM
HAAR & LICHAAM
6,90 €

HAAR & LICHAAM

SHAMPOO OF ZEEP?
6,90 €
De oplossing nul gedoe, nu afval voor de douche van groot en klein, van kop tot teen.

omschrijving HAAR & LICHAAM

Eerst en vooral is het een echte shampoo! De reinigende basis van deze zeep is uitermate geconcentreerd en schuimt goed: da's nog eens handig en snel zodat je maar 1 keer je haar hoeft te wassen. Ze is verrijkt met broccoli-olie en tarwe-eiwitten (natuurlijk niet om op te eten), maar ze bezorgen je haar een mooie glans, en je huid een goed humeur. Aanbevolen voor normaal tot vet, kort tot halflang haar.

in detail

ZUIVERE HUID
Het is ook een perfecte lichaamsreiniger, vol shea butter die je huid lekker zacht maakt.

DAT IS STEVIGE KOST, MIJN KAPITEIN!
Een vaste 2-in-1 zeep, dat is uitermate zuinig en ecologisch. Geen fles, dus minder afval, minder volume om te vervoeren en dus een lagere koolstofafdruk.

VOOR HET HELE GEZIN, VAN KOP TOT TEEN

Eén voor allen, allen voor één! Vrouwen, mannen, kinderen, … haar, lichaam, baard... Ze is ontworpen voor dagelijks gebruik door het hele gezin.

Haar subtiele en fruitig parfum van zoete sinaasappel is een werkelijk snoepje voor je zintuigen.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Het haar natmaken. De zeep tussen je handen laten schuimen alvorens het aan te brengen op je hoofdhuid, je haarwortels en de rest van je lichaam. Als je wil, mag je de zeep ook rechtstreeks op het haar aanbrengen. Het haar en het lichaam goed spoelen.

kenmerken

INCI

TRITICUM VULGARE (WHEAT) STARCH*, POTASSIUM LAURYL SULFATE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM LAURYL SULFATE, STEARIC ACID, AQUA (WATER), PALMITIC ACID, BRASSICA OLERACEA ITALICA (BROCCOLI) SEED OIL*, GLYCERIN**, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, ACETUM (VINEGAR)**, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL*, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, LACTIC ACID, LIMONENE.

* Ingrédient issu de l’Agriculture Biologique
** Transformés à partir d’ingrédients biologiques

Label

100% van alle ingrediënten zijn van Natuurlijke Oorsprong. 40% van alle ingrediënten zijn afkomstig uit de Biologische Landbouw. COSMOS ORGANIC, gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de referentie COSMOS. 2/0/1/4/2014f46f03616052feb8c5c695fd7890d1ba0297

Gewicht/inhoud

100 g

Technische kenmerken

40 à 50 wasbeurten
Zeepblok / pH : 5-6

Aanbevelingen voor het vervoer en het opslaan:
- Maximaal aangeraden temperatuur: ongeveer 50°C.
- Koel en droog bewaren.

Verpakking: Film uit composteerbaar cellulose, label OK Compost (industriële compostering) en OK Compost Home (huishoudelijke compostering) volgens de Europese norm NF EN 13432.
 
Houdbaarheid: 6 maanden na opening.

Gebruiksvoorschriften

Uitwendig gebruik

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden. In geval van contact met de ogen overvloedig spoelen met schoon water.

Made in

Frankrijk