HANDSCHOEN VOOR ALLE-OPPERVLAKKEN
HANDSCHOEN VOOR ALLE-OPPERVLAKKEN
17,20 €

HANDSCHOEN VOOR ALLE-OPPERVLAKKEN

EEN POETSGEZEL VOOR OVERAL
17,20 €
Voor het dagelijkse onderhoud van je huis heb je niet meer nodig dan een Multi-oppervlakken handschoen en wat water. Dat is volop voldoende. Ha ja.

omschrijving HANDSCHOEN VOOR ALLE-OPPERVLAKKEN

Geboren om overal vet en vuil op te sporen. Vooral om vervelende oppervlakken en voorwerpen met een moeilijk reliëf te poetsen: badkamerkranen, lampenvoeten, kroonluchters met pareltjes, deuren met lijsten erop ... Haar zeer stevige bijenkorfstructuur maakt het vuil los, neemt het op en houdt het vast zonder het weer achter te laten.

in detail

EEN MICROVEZEL HANDSCHOEN DIE MET WATER POETST: DAT IS SCHOONMAKEN ZONDER AFVAL
Onze Multi-oppervlakken handschoen is niet zo maar een banale vod in microvezel: het is een werkelijke professional van milieuvriendelijk poetsen.

Dankzij haar kwaliteit en haar efficiëntie kan je vaarwel zeggen tegen de meeste van je klassieke huishoudproducten. Tijd om zonder afval te poetsen!

GEBOREN OM TE DUREN
Als je er goed zorg voor draagt, gaat deze Multi-oppervlakken handschoen, dankzij de kwaliteit van zijn draad en zijn weefstructuur, jarenlang het huishouden met je doen. De ultrasonische snit van de boord voorkomt bacterie-ontwikkeling.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Droog gebruiken om af te stoffen. Om vuil, vlekken en vet te verwijderen, bevochtigen met lauw water. Je zonnebril opdoen om niet door al die schittering te worden verblind. 


Handwas :
De handschoen in warm water onderdompelen, inzepen metNetépur vlekkenzeep en goed spoelen.

Machinewas :
Stop de handschoen in een wasnetje zodat er geenpluisjes van het wasgoed op komen. Wassen op maximaal 40°C. Geenwasverzachter of bleekmiddel gebruiken

kenmerken

Samenstelling

50% polyester - 50% polyamide

Honingraatweefsel  - 320 g/m2

Afmetingen

15 x 22 cm

Made in

Roemenië

Sorteerinstructies

a/a/9/7/aa9709f074db35f8364b311a6343d45d99914d78