HANDZEEP
HANDZEEP
8,90 €

HANDZEEP

EEN DELICAAT EXFOLIËRENDE ZEEP MET GEMALEN PRUIMENPITTEN
8,90 €
Waar de koks hun handen mee kunnen wassen, maar ook voor de kinderen na school.

omschrijving HANDZEEP

Handen wassen met zeep is gezond, effectief en niet ingewikkeld. De vaste zeep heeft vele voordelen: zuinig in gebruik, voor een optimale levensduur, en zeer eenvoudig af te spoelen.

Onze handzeep, op basis van biologische kokosolie, is ook verrijkt met biologisch poeder van de aloë vera en een verzachtend bestanddeel van de pomelo. Zo worden de handen beschermd tijdens het veelvuldig wassen.

De gemalen pruimenpitten zijn perfect voor een dagelijkse lichte scrub. Ook kunnen hiermee hardnekkige resten worden aangepakt: viltstift- of verfvlekken, voedselvlekken, was of roetvegen... Extra voordeel: we werken samen met een fruitteler uit Lotharingen. Zodra hij de mirabellen voor de voedselsector heeft gebruikt (puree, halve pruimen), gaat de rest van de vrucht naar ons toe en wij verwerken dan de pitten. Nul afval op alle vlakken !

Een vleugje etherische olie van biologische citroengras en een essence van biologische rode mandarijn zijn toegevoegd om geuren te neutraliseren en een heerlijke citrusgeur achter te laten.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Maak je handen nat om de zeep goed te laten schuimen. Goed wrijven op hardnekkige vlekken en afspoelen.

tip

Om lekker lang van je Zeep te genieten en te vermijden dat hij te snel wegsmelt, laat je hem niet in het water dobberen, zodat hij aan de boord van je badkuipt kleeft: je vlijt hem met liefde neer op een zeephouder die het water doorlaat en het raakvlak met de zeep beperkt.

kenmerken

Samenstelling

SODIUM COCOATE**, AQUA, GLYCERIN**, COCONUT ACID, PRUNUS DOMESTICA SEED POWDER*, ALOE BARBADENSIS LEAF POWDER*, PROPANEDIOL, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL*, CITRUS RETICULATA PEEL OIL*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, CITRUS PARADISI FRUIT EXTRACT*, TOCOPHEROL, SODIUM CITRATE, SODIUM CHLORIDE, CITRAL***, GERANIOL***, LIMONENE***.

* Ingrediënten van biologische oorsprong.
** Ingrediënten verwerkt vanuit biologische ingrediënten.
*** Natuurlijke allergenen die aanwezig zijn in etherische oliën.

Label

100% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 68% van alle ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw. COSMOS ORGANIC, gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de referentie COSMOS. 3/6/b/9/36b9bff9603242caec551291544242d27c5217e7

Gewicht/inhoud

100 g

Technische kenmerken

Ronde zeepblok
Exfoliërende handzeep pH = 8,5 tot 10,5 (verdund in 1% water)

Verpakking:
Recyclebaar papieren zakje KBF/PE/EVOH (3g). 80% papier / 20% PE-inductie + dunne laag EVOH (vocht- en zuurstofbarrière)
Afval sorteren bij de recycling van papier/karton.

Wettelijke waarschuwingen

Extern gebruik. Buiten bereik van kinderen houden, in geval van oogcontact, goed afspoelen met schoon water.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

a/6/f/2/a6f25d79ee2fd39edfb9b3303b76832b29ce58c8