HET GEHEIM VAN ZHALTA : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
HET GEHEIM VAN ZHALTA : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS
12,90 €

HET GEHEIM VAN ZHALTA : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

12,90 €
100% natuurlijk puur parfum: synergie van etherische oliën en natuurlijke plantenextracten

omschrijving HET GEHEIM VAN ZHALTA : PARFUM ESSENCE VOOR BINNENSHUIS

Wandel door de beroemde Libanese cederbossen in een gekruide en bosige sfeer die verzacht wordt met een vleugje vanille

Gebruiks- en onderhoudsadvies

• Geurverspreider voor plantaardig was: geurloos wassen H2O at Home-tablet laten smelten en er vervolgens 15 druppels parfum op gieten. Bij elk gebruik bijvullen met 3 tot 5 druppels.


• Ultrasonische geurverspreider: 3 tot 5 druppels in het met water gevulde reservoir gieten. Continu verspreiden per cycli van 10 tot 15 minuten (20 tot 30 min in onderbroken verspreiding), maximum 3 tot 4 keer per dag.


• Hanger of schaaltje met keramische vormpjes: de geurloze keramiek bij het eerste gebruik overvloedig besprenkelen (+/- 50 druppels). Nadien naar believen besprenkelen met 2 druppels parfum of met 1 verstuiving van de gepersonaliseerde parfumbasis om de keramiek weer te laten geuren.


• Keramische geurverspreider voor in de auto: 3 tot 4 druppels op de voorkant, bijvullen wanneer de intensiteit vermindert.


• Gepersonaliseerde parfumbasis: de aanbevolen dosis, nl. 20% of 5 ml (+/- 100 druppels) in een basis van 20 ml neutraal parfum (gedenatureerde biologische alcohol van tarwe) gieten. 

kenmerken

Samenstelling

Een eerbetoon aan de beroemde cederbossen van Libanon rond een bosrijke en kruidige overeenkomst verzacht door een vleugje vanille.

100% natuurlijke en pure geur : een synergie van essentiële oliën en natuurlijke plantenextracten.

Flesje met druppelaar van 10 ml

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Glazen flesje van 10 ml met druppelteller.

Gebruiksvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.


Op basis van de essentiële oliën in de samenstelling en hun concentratie, kunnen bepaalde geuren « irriterend » zijn op de huid « gevaarlijk voor het milieu».

Wettelijke waarschuwingen

Kan een gevoelige reactie opwekken bij contact met de huid. Irriterend voor de ogen, de huid en de slijmvliezen. Vermijd het contact met de huid en de ogen. Niet inslikken: in het geval van inslikking, onmiddellijk een arts raadplegen en de verpakking met bijsluiter tonen. Te gebruiken in een goed geventileerde ruimte. Restanten niet in het riool deponeren. Na gebruik de handen wassen.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

d/1/3/c/d13c79e0f260883f0cac6541022a4027aa926f29

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6