HIGH-TECH MINERAL - GROOT FORMAAT
HIGH-TECH MINERAL - GROOT FORMAAT
0,00 €

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

HIGH-TECH MINERAL - GROOT FORMAAT

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND: STREEPLOOS & PERFECT
0,00 €
Ook je smartphone, je tablet en je televisie hebben recht op een ecologische schoonmaakbeurt: zonder product, enkel met een High Tec-doekje en wat water.

omschrijving HIGH-TECH MINERAL - GROOT FORMAAT

Foetsie stof en vingersporen op je ramen, je spiegels, je schermen, je tablets, smartphones en pc's. Deze HIgh Tec Chiffonnette heeft een onvoorstelbaar absorptievermogen en houdt het vuil uitzonderlijk goed vast. Wring hem zo goed mogelijk uit voor een streeploos en precies resultaat. Geef de eerste van de klas gerust een welverdiend applausje!
Foetsie stof en vingersporen op je ramen, je spiegels, je schermen, je tablets, smartphones en pc's. Deze HIgh Tec Chiffonnette heeft een onvoorstelbaar absorptievermogen en houdt het vuil uitzonderlijk goed vast. Wring hem zo goed mogelijk uit voor een streeploos en precies resultaat. Geef de eerste van de klas gerust een welverdiend applausje!, SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND: STREEPLOOS & PERFECT

in detail

EEN DOEKJE DAT ENKEL MET WATER POETST:
POETSEN ZONDER AFVAL

Omdat onze Chiffonnettes, geen banale microvezeldoekjes zijn: het zijn echte professionals van de ecologische schoonmaak. Hun kwaliteit en hun efficiëntie zorgen ervoor dat je zowat al je klassieke reinigingsproducten kan vaarwel zeggen. Dat gaat nogal eens een besparing in lege flessen geven. Tijd voor een schoonmaak zonder afval!

GEBOREN OM TE DUREN
Als je hem goed verzorgt, ga je jarenlang deze High Tech Chiffonette in je huis kunnen gebruiken. Dat komt door de kwaliteit van de gebruikte draad en de weeftechniek. De boord die met ultrasonische laser werd afgesneden, voorkomt dat bacteriën zich niet kunnen ontwikkelen onder het boordje.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Droog gebruiken om af te stoffen. Bevochtigen met lauw water en goed uitwringen om vieze vingerafdrukken te verwijderen en je ramen perfect af te werken. Je zonnebril opzetten na afloop om niet door de schittering te worden verblind.

DE JUISTE BEWEGING
Vouw het doekje in 4 zodat je 8 poetsoppervlakken verkrijgt. Je maakt bij het poetsen een S-beweging en eindigt met de randjes.


Handwas:
Dompel het High Tech-doekje in warm water, zeep het in met de Netépur-zeep en spoel overvloedig.

Machinewas:
Stop het High Tech-doekje in een wasnetje zodat het de pluisjes van je andere was niet opvangt. Wassen op maximum 40°C. Geen wasverzachter of bleekwater gebruiken. De eerste 3 keer apart wassen.

Niet strijken.

, SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND: STREEPLOOS & PERFECT

kenmerken

Samenstelling

50% polyester - 50% polyamide
220 g/m²

Afmetingen

45 x 52 cm

Made in

Roemenië