Goede ideeën en de sterren die op het juiste moment goed staan.

Ons verhaal is dat dat we onszelf allemaal toewensen.
Geboorte op de boerderij
1998

Op zijn dertigste had Guillaume Leymonerie niet veel spaargeld, maar net genoeg voor nieuwe ramen voor de boerderij van zijn gezin. Maar eerder dan die te vervangen, stort hij zich in een waanzinnig avontuur: microvezels waarmee je enkel water nodig hebt om te poetsen.

Hij start het fantastische H2O at Home op.

Waar heeft hij het idee toch maar gehaald? Uit de automobielindustrie. Daar wordt microvezel al gebruikt om het fragiele koetswerk van auto's met precisie te reinigen.
Dus waarom niet zoals de professionals doen en er ook thuis gebruik van maken?

Intelligente microvezels
2000

Nils Riancho vervoegt de firma en ontwerpt zijn eerste ultrasonische snijmachine. Dankzij zijn uitvinding hebben de microvezels revolutionnaire boordjes die bacterievorming voorkomen.

Guillaume richt Decitex op, zodat hij tegelijkertijd de schoonmaak in bedrijven kan verbeteren door het gebruik van leuke en innoverende producten. Samen met H2O at Home vormen ze de entiteit 3E Concept.

Een andere mooie uitvinding


In 2004 verwelkomt België, vol enthousiasme, zijn eerste H2O at Home-workshops!


2009

Na vele jaren research en honderdduizenden euro investering revolutionneert de Watersteel de reiniging van de vloer.

Watersteel
Watersteel

In 2009 vestigt H2O at Home zichook in de States!

Ultimate
2013

Nils dient een octrooi in voor de Ultimate-technologie, die de grenzen van de microvezel verlegt.

Decitex breidt zich uit in Europa, in Australië, in het Midden Oosten …
en is onderweg om China in te palmen!

2016

De boerderij was te klein geworden, het magazijn lag te ver, we waren groter geworden … Dus maakt Guillaume een andere van zijn dromen waar: een ecologisch, passief gebouw neerzetten, dat weinig energie verbruikt, waarin veel licht is en waarin het aangenaam vertoeven is.

Intelligente microvezels
2018

Guillaume, altijd gedreven door zijn idealen, beslist om het land rond de onderneming te valoriseren en werft een permacultuur expert aan om het te bewerken. Objectief: seizoensfruit- en groenten voor alle werknemers!

Stilte, hier groeit iets

Ze vertellen het
beter zelf

Ontdek fantastische verhalen

En, wat gaan we nu doeoeoen?

Nog beter en nog minder verbruiken