Huile précieuse
Huile précieuse
49,00 €

Huile précieuse

EEN FLUWEEL- OF SATIJNZACHTE HUID?
49,00 €
De Huile Précieuse voor het lichaam is een biologische, indrukwekkend voedende verzorging. Maar nog veel meer: we hebben hem geboost met antiverouderings- en verstevigende actieve bestanddelen.

omschrijving Huile précieuse

WAARSCHUWING VOOR DE ZEER DROGE KROKODILLEHUID!

De ongelooflijke mix van biologische plantaardige oliën doet je huid weer opleven. Zowel in de zomer als in de winter staat hij paraat om je schilferende benen, je droge voeten en je trekkende ellebogen te hulp te schieten. Zalig gewoon!


BRON DER JEUGD
We hebben de mythische Bron der Jeugd gevonden. We hebben er enkele druppeltjes van in onze Huile Précieuse gedaan om je huid mooi vol te houden. Meer bepaald hebben we er een antiverouderingsactief uit de Bruine alg aan toegevoegd om je huid mooi stevig te behouden. Het antioxydant uit gember helpt in de strijd tegen de vijandige vrije radicalen die onze huid verouderen.


<p>WAARSCHUWING VOOR DE ZEER DROGE KROKODILLEHUID!</p><p>De ongelooflijke mix van biologische plantaardige oliën doet je huid weer opleven. Zowel in de zomer als in de winter staat hij paraat om je schilferende benen, je droge voeten en je trekkende ellebogen te hulp te schieten. Zalig gewoon!</p><p><br></p><p>BRON DER JEUGD<br>We hebben de mythische Bron der Jeugd gevonden. We hebben er enkele druppeltjes van in onze Huile Précieuse gedaan om je huid mooi vol te houden. Meer bepaald hebben we er een antiverouderingsactief uit de Bruine alg aan toegevoegd om je huid mooi stevig te behouden. Het antioxydant uit gember helpt in de strijd tegen de vijandige vrije radicalen die onze huid verouderen.</p><p><br></p>, EEN FLUWEEL- OF SATIJNZACHTE HUID?

in detail

EEN BIOLOGISCHE, VERLEIDENDE OLIE TEGEN STRIEMEN (OOK VOOR TOEKOMSTIGE MAMA'S)
Sesam, argan, muskaatroos en oenothera doen wonderen tegen de natuurlijke uitdroging van de huid en tegen striemen: het is niet voor niks dat er zoveel van in een flesje zitten. Opdat deze olie ook de perfecte en gezonde verzorging zou zijn voor de mooie buiken van toekomstige mama's hebben we er geen etherische olie in gebruikt. Omdat zwanger zijn, magisch is. Striemen krijgen niet.

EEN VLOEIENDE SERUMTEXTUUR
DIE ONMIDDELLIJK INDRINGT
Je hoeft geen tijden te wachten voordat je je aankleedt. De serumtextuur dringt zo snel in de huid dat je niet eens de kans krijgt om te niezen.

EEN PARADIJSELIJK PARFUM
Hij ruikt bijna te lekker om waar te zijn. Een subtiele mix van zonnige oriëntaalse noten en santal met vanille, en een vleugje jasmijn, opgewekt met wat Ylang. Warm en betoverend.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

In de handpalm spuiten en in de handen opwarmen alvorens op de huid aan te brengen.

tip

Heb prinsesallures en vraag iemand anders om de Huile Précieuse op je lichaam aan te brengen.

kenmerken

Samenstelling

:

INCI

SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMEROSE) OIL*, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL*, ROSE EXTRACT*, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, PARFUM (FRAGRANCE), ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT*, ALPINIA OFFICINARUM ROOT EXTRACT*, PUNICA GRANATUM EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT, ALGAE EXTRACT, TOCOPHEROL. *Ingrédient d’origine Biologique / organic ingredient.

Label

100% van alle ingrediënten zijn van Natuurlijke Oorsprong. 74% van alle ingrediënten zijn afkomstig uit de Biologische Landbouw. Gecontroleerd productieproces. Eigenschappen gecertificeerd door BUREAU VERITAS CERTIFICATION 92046 PARIS LA DEFENSE volgens referentie I-305 raadpleegbaar op www.qualite-france.com. 2/2/a/c/22ac239c4cad5618ad31682ad73aabe1a73fd0d1

Gewicht/inhoud

100 ml

Technische kenmerken

Doorschijnend glazen flesje van 100 ml, witte pomp.

Wettelijke waarschuwingen

Bevat geen etherische oliën: geen tegenindicatie bij zwangerschap. Extern gebruik, cosmetische verzorging, niet bestemd als voeding: bij borstvoeding niet op de tepel aanbrengen net voor het voeden van de baby.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6