JACQUARD THEEDOEK LAVANDE
JACQUARD THEEDOEK LAVANDE
0,00 €

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

JACQUARD THEEDOEK LAVANDE

Regel nr. 1 in de H2O at Home club: een handdoek is iets anders dan een theedoek
0,00 €
Een kleine revolutie in afdrogen: we hebben een theedoek gemaakt die sneller droogt dan zijn schaduw.
JACQUARD THEEDOEK LAVANDE JACQUARD THEEDOEK SEDONA JACQUARD THEEDOEK PRUNE JACQUARD THEEDOEK ANTHRACITE JACQUARD THEEDOEK EMERAUDE JACQUARD THEEDOEK AIGUE MARINE

omschrijving JACQUARD THEEDOEK LAVANDE

BUITENGEWONE ABSORPTIE
De revolutie in de keuken is in volle gang: vergeet oude theedoeken die direct nat zijn, probeer een echte microvezel theedoek. Onze microvezel theedoek absorbeert 3 keer meer dan een katoenen theedoek. Hij is onverzadigbaar en blijft drogen, zelfs als hij nat is. Afwassen wordt bijna een leuk klusje.
<span style="font-weight: bold;">BUITENGEWONE ABSORPTIE</span><br>De revolutie in de keuken is in volle gang: vergeet oude theedoeken die direct nat zijn, probeer een echte microvezel theedoek. Onze microvezel theedoek absorbeert 3 keer meer dan een katoenen theedoek. Hij is onverzadigbaar en blijft drogen, zelfs als hij nat is. Afwassen wordt bijna een leuk klusje., Regel nr. 1 in de H2O at Home club: een handdoek is iets anders dan een theedoek

in detail

SUPERSNEL DROOG
Klassieke theedoeken hebben tijd nodig om bij te komen van de afwas: het duurt heel lang voor ze weer droog zijn. Onze Theedoek is een galante ridder, hij is altijd paraat: hij droogt heel snel en en is klaar voor het volgende watergevecht.

GEEN STREPEN, GEEN PLUIZEN: SPOORLOOS WERK
De tricot theedoek "Les Petits Carreaux" is zo dun en elastisch dat hij in alle hoekjes komt. Hij laat geen vervelende pluisjes achter op de vaat en ook geen afschuwelijke strepen op de glazen. En hij past perfect bij je keuken. De perfecte partner dus.

EEN THEEDOEK DIE BIJNA EEUWIG MEEGAAT
Dankzij het geweldige weefsel blijft de Jacquard theedoek mooi in vorm. Dat belooft een mooie, lange samenwerking.

Gebruiks- en onderhoudsadvies


Handwas:
De theedoek inwarm water dompelen, inzepen met onze Netépur zeep, goed uitspoelen.

Machinewas:
De theedoek in een wasnetje doen om te voorkomen dat hij pluizenvan uw wasgoed aantrekt. Maximaal op 40°C wassen. Geen wasverzachter of chloorgebruiken. De eerste 3 keer apart wassen. Niet strijken.

kenmerken

Samenstelling

70% polyester - 30% polyamide - 350 g/m2
Ultrasone coupe

Afmetingen

42 x 70 cm

Made in

Roemenië