KERAMISCHE HANGER
KERAMISCHE HANGER
12,40 €

KERAMISCHE HANGER

EEN ZACHTE EN SUBTIELE VERSPREIDING
12,40 €
Een Keramische Hanger om je kamers en je kleerkasten op een natuurlijke manier te parfumeren.

omschrijving KERAMISCHE HANGER

Vaarwel, huisparfums die naar vervlogen glorie ruiken, vaarwel, migraine. De Keramische Hanger is er niet om je het hoofd op hol te brengen: hij pakt het subtiel aan, en parfumeert heel zachtjes.

IN COMBINATIE MET IETS BIOLOGISCH EN NATUURLIJK, NATUURLIJK

Breng 100% natuurlijk in je leefomgeving. Kies je favoriete H2o at Home Parfumessence, Synergie of Huisparfum. Hup, eens je Keramische hanger met onze biologische en natuurlijk fragrances doordrenkt is, geeft hij een delicaat parfum in je huis of je kantoor vrij. 

in detail

PARFUMEER HEM TOT IN HET ONEINDIGE
Je kan keramiek blijven en blijven parfumeren. Want er is niks beter voor onze planeet dan spulletjes die duurzaam zijn.

EEN MOOIE PARFUMVERSPREIDER IN JE KLEINE RUIMTEN
In je kleerkasten, in je toilet, op je kantoor of de radiator, eender waar zorgt de Keramische Hanger voor een koude verspreiding van de Parfumessences, de Synergieën of de Huisparfums. Enkele druppeltjes volstaan om dagenlang een verfijnd geurtje vrij te geven.

MADE IN FRANCE
Jawel, de Keramische komt uit Limoges, gekend voor zijn beroemde know-how. Keramiek is het perfecte materiaal om de delicatesse van de parfums weer te geven zonder ze te vervormen.

geleverd met/zonder

Wordt geleverd in een individuele etui met goudkleurig lint.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • Kies zorgvuldig je lievelingsgeurtje.
  • Besprenkel de achterkant van de Keramische Hanger met 1/4de van een flesje (Parfumessence of Synergie van etherische oliën H2o at Home) besprenkelen.
  • Wachten tot de keramiek alles opgeslorpt heeft.
  • Hang nu het kleine juweeltje op. 
  • Inademen, uitademen.

tip

Onze Keramische Hanger en ons gamma Huisparfums zijn echt voor elkaar geboren: de Spray met zijn geassorteerde Essence is ideaal om de keramiek te vullen en de intensiteit van het parfum op te roepen. 

kenmerken

Afmetingen

Hanger met een diameter van 60 mm, van keramiek uit Limoges.

Technische kenmerken

Keramiek uit Limoges.

Gebruiksvoorschriften

Buiten het bereik van kinderen houden, niet plaatsen op een kwetsbare stof of plaats. Lees vóór gebruik de gebruiksaanwijzing voor de geuren. Niet inslikken.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

c/4/4/3/c443944abf27351ba7a424d2a19d298ab51035ec