DE HANDIGE PICOT
DE HANDIGE PICOT
34,70 €

DE HANDIGE PICOT

34,70 €
Een handborsteltje en een veegblik? Ja! Maar deze grote, onmisbare klassieker hebben wij herbedacht en er een paar kleine dingetjes aan toegevoegd die echt het verschil maken.

omschrijving DE HANDIGE PICOT

HET HANDBORSTELTJE: DE ELECTROSTATISCHE KRACHT.
Verzoen je met je huisdieren, en zelfs met je kinderen: het Picot-handborsteltje met zijn magische, electrostatische pinnetjes is geknipt om dierenhaartjes van tapijten, stoffen stoelen of autozetels te verwijderen of om confetti, kruimels en alle vuil uit je textiel te halen.

HET VEEGBLIK: EEN ONVERBIDDELIJKE STOFVANGER.
Dit veegblik is een echte perfectionnist. Een schepje dat stof opvangt en dankzij zijn extra vlakke rubberen boord alles opneemt. Je kan er de allerkleinste en moeilijk te nemen vuitjes zoals haartjes, koud as en zelfs vloeistoffen mee samenrapen. Olijfolie over de vloer? Of aardbeiensiroop? Grijp naar je blik, zonder enige aarzeling.

in detail

HET HANDBORSTELTJE:
De voorkant van het picotborsteltje staat wat omhoog zodat je in alle hoekjes kan gaan poetsen. Met het handige verstelbare handvat kan de stand worden aangepast aan de uit te voeren werkzaamheden.

HET VEEGBLIK:
Het electrostatische vlak van het blik trekt haar en vuil aan en houdt het vast. Het handvat kan versteld worden zodat het overal kan worden gebruikt.

geleverd met/zonder

1 Picot handborsteltje + 1 Veegblik (31,5 cm). Geleverd met een beschermplaatje voor het oprapen van kiezeltjes.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

De plastic bescherming van de rubberen boord van het stofblik verwijderen voor gebruik.

Ze zijn allebei gemakkelijk schoon te maken: gewoon met een beetje water en een Doekje voor Grof Werk. 

tip

Bewaar de plastic bescherming van de rubberen boord:  ze dient als bescherming van het rubber wanneer je buiten kiezel samenraapt. 

kenmerken

Afmetingen

HANDBORSTELTJE: Borstellengte: 18 cm - VEEGBLIK : 31,5 cm

Technische kenmerken

Rubberen pinnetjes.

Gebruiksvoorschriften

-