KIT EXPERT
KIT EXPERT
40,50 €

KIT EXPERT

40,50 €
De bacteriënjagers en de liefhebbers van milieuvriendelijk schoonmaken gaan smullen.

omschrijving KIT EXPERT

DOEKJES DIE SNEL EN GOED SCHOONMAKEN
Onze Chiffonnettes in microvezel zijn een ware wervelwind in ons huishouden. Ze nemen vet, vuil, stof en bacteriën probleemloos en zonder forceren weg. Schoonmaken zou altijd zo simpel moeten zijn. We geven het toe: het is zo'n beetje onze obsessie. 

DOEKJES DIE ENKEL MET WATER REINIGEN: ZERO WASTE POETSEN.
Want onze Chiffonnettes, dat zijn niet zomaar banale microvezel vodjes: het zijn professionals in ecologische schoonmaak. Dankzij de kwaliteit en de efficiëntie van onze doekjes neem je voorgoed afscheid van de meeste van je klassieke schoonmaakproducten. Een aanzienlijke vermindering van plastic flessen! Bovendien zal de binnenlucht van je huis veel gezonder zijn. 

ZULLEN WE HET NU EENS OVER BACTERIËN HEBBEN? 
Sommige plekjes hebben net dat ietsje meer hygiëne nodig: het aanrecht in de keuken, je deurknoppen en de toiletbril zijn de slachtoffers van onze obsessie voor netheid. Het Absorptiedoekje is daar perfect voor! Ja, hoor, het neemt 99,999% van de bacteriën* op alle soorten ondergrond op, en daarvoor heeft het enkel wat water nodig. 

ZULLEN WE ZE EENS VOORSTELLEN?

in detail

KIT EXPERT,

Het ABSORPTIEDOEKJE 

houdt water en meer dan 99,999% van de bacteriën * op alle soorten ondergrond vast. Daarvoor heeft het geen product  nodig, maar enkel een beetje water. En het absorbeert met supersonische  snelheid.  Het is de Ster van onze doekjes, onze baby, onze oogappel: het doet hetzelfde werk als een klassiek chemisch ontsmettingsmiddel, maar enkel met water. En daar zijn wij beretrots op!


* Textieltechnologie getest door een laboratorium voor microbiologische analyse:  norm EN16615

KIT EXPERT,

Het PRECISIEDOEKJE
geeft nèt dat tikkeltje glans voor een perfecte afwerking.

geleverd met/zonder

2 Absorptie / 1 Precisie

Gebruiks- en onderhoudsadvies

DE JUISTE BEWEGING 
Vouw ieder Doekje in 4 om 8 bruikbare vlakken te bekomen. Reinig het oppervlak in S-vormige bewegingen en eindig met de 4 randen.

Onze ontvlekkende Netépur-zeep weet precies hoe het alle vlekken uit onze lievelingsmicrovezeldoekjes moet verwijderen en hoe het ze weer mooi kan maken na hun strijd tegen het vuil.

Handwas:
Dompel de Doekjes onder in warm water, zeep in met onze Netépur-zeep en spoel goed uit.


Machinewas:
Plaats de Doekjes in een Wasnetje, zodat er geen pluisjes van je was in blijven hangen. Was op maximaal 40 °C, en bij voorkeur met ons Desinfecterend Waspoeder. Gebruik geen wasverzachter of bleekwater. De eerste 3 keer apart wassen.
 Niet strijken.

KIT EXPERT,

kenmerken

Samenstelling

  • Absorptie Doekje (turquoise + mineral): 70% polyester - 30% polyamide
  • Precisie Doekje: 50% polyester - 50% polyamide

Afmetingen

Absorptie Doekje/ Precisie Doekje: 25 x 35 cm

Made in

Absorptie Doekje: Roemenië
Precisie Doekje: Roemenië

Sorteerinstructies

a/a/9/7/aa9709f074db35f8364b311a6343d45d99914d78