BABYFRISJES KIT
BABYFRISJES KIT
30,20 €

BABYFRISJES KIT

EASY LIFE
30,20 €
Het gezonde en duurzame alternatief voor kilo's wegwerpdoekjes voor baby? Wasbare frisjes van microvezel die je alleen kan gebruiken met water, voor het toilet en verschonen van je baby.

omschrijving BABYFRISJES KIT

Deze wasbare frisse doekjes van microvezel kan je gebruiken voor allerlei dagelijkse dingetjes: een onverwacht boertje, een prachtige chocolademond na het vieruurtje, handjes die de artisjokkenpuree hebben gekneed, een lepel spinazie die nooit zijn doel bereikt heeft... Alle ongelukjes in een oogwenk geabsorbeerd!


HET IS ZACHT ZACHT ZACHT

De Babyfrsjes: met zo'n naam is er geen sprake van geïrriteerde babybilletjes. Ze worden alleen met water gebruikt en voorkomen dus elk allergierisico. En je baby heeft ook nooit meer die vervelende katoenpluisjes  in zijn ogen of mond. Dat is de magie van microvezel!

in detail

WASBARE EN ULTRA ZUINIGE BABYDOEKJES
Een (of meerdere!) baby's in huis, dat zijn vele snoetjes om af te vegen, vele luiers om te verschonen en vele billetjes om te wassen. Dus zijn wasbare doekjes die héél lang meegaan, een prachtige besparing.

ECOLOGISCH EXTRAATJE 
Je stopt de babyfrisjes in het wasnetje. Dan stop je het wasnetje in je wasmachine met een dosis Desinfecterend Waspoeder en hup, alles komt er weer mooi proper uit. Je vuilnisbakken halen opgelucht adem dat ze niet maandelijks die duizenden wegwerpdoekjes moeten opvangen.
Om helemaal duurzaam te werk te gaan, kan je nadien de doekjes in de garage gebruiken: je recycleert je spulletjes, je bent de koning van de wereld, je voelt je prachtig en heldhaftig!

KIT POUPONNETTES, EASY LIFE

ONDERWEG 
Oplossing nr. 1: 
Een dubbele hermetische doos (niet geleverd zie voorbeeld hiernaast) voorzien om in één vakje een tiental «fluwelen» Babyfrisjes te stoppen die je net voor je vertrek hebt bevochtigd. Het andere vakje behoud je voor het wasnetje waarin je de vuile Babyfrisjes opbergt. Terug thuis hoef je enkel het gevulde netje in je wasmachine te steken. 
Oplossing nr. 2: 
Neem een fles water mee om de Babyfrisjes nat te maken wanneer nodig.

geleverd met/zonder

10 Babyfrisjes ( 5 aqua / 5 miel) + 1 Dosis Desinfecterend Waspoeder + Wasnet met ritssluiting

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Vóór het eerste gebruik de Babyfrisjes een keer wassen. 
De Babyfrisjes bevochtigen met klaar water om het gezichtje, de handjes, het nekje .... van de baby schoon te vegen.


Spoel de Babyfrisjes na het verschonen van de luier met water uit.

De Babyfrisjes snel in een waszakje met de andere was in de machine wassen.

Compatibel met het Desinfecterende waspoeder. Gebruik indien nodig bij hardnekkige vlekken een dosis Oxypur of de ontvlekker Nétepur.
Kunnen in de droger.

Wassen op 40°C. 

Geen wasverzachter of chloor gebruiken.

Niet strijken.


kenmerken

Samenstelling

- Babyfrisjes: 100% polyester / effen binding
- Wasnet met ritssluiting: 100% polyester
- Dosis Desinfecterend Waspoeder - ECOCERT-gecertificeerd / 94% van plantaardige oorsprong en minerale / Ontsmet vanaf 40°

Afmetingen

Babyfrisjes : 15 x 15 cm / Wasnet met ritssluiting : 22 x 22 x 8 cm / Dosis : 60g

Made in

Babyfrisjes: Roemenië
Dosis Desinfecterend Waspoeder: Frankrijk
Wasnet met ritssluiting: China