VLOEIBAAR WASMIDDEL - LAVENDEL - SINAASAPPEL 1L
VLOEIBAAR WASMIDDEL - LAVENDEL - SINAASAPPEL 1L
16,50 €

VLOEIBAAR WASMIDDEL - LAVENDEL - SINAASAPPEL 1L

EEN KRAAKNETTE WAS, MET LIEFDE GEWASSEN
16,50 €
Ons milieuvriendelijk Vloeibaar Wasmiddel wast niet alleen je was met brio: het respecteert ook je stofjes.

omschrijving VLOEIBAAR WASMIDDEL - LAVENDEL - SINAASAPPEL 1L

Je houdt van je kleren. Je houdt van wit, van katoen, van kleuren, van wol, van zwart ... Ons natuurlijk Vloeibaar Wasmiddel is er ook dol op van en doet er alles voor. In de machine of met de hand, het reinigt alles en houdt de kleuren helder.

in detail

EEN CONCENTRAAT VAN BESPARINGEN
Deze charmante fles ultra geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel is gemaakt om voort te bestaan. Je hebt slechts 30 ml nodig voor een machine was van 4 à 5 kg. En maar 10 ml als je onze Wasbal gebruikt. 't Is maar dat je het weet.

DE ULTIEME GEUR VAN PROPERE WAS
Beeld je een stukje sinaasappel in een lavendelveld in. Zo, dat is het precies. Parfum op basis van alleen maar biologische etherische oliën. Alsjeblieft.

ECOLOGISCH EXTRAATJE: EEN PLANTAARDIG CONCENTRAAT
De formule is 100% natuurlijk, op basis van wassende bestanddelen zonder ethoxylbasis, getrokken uit kokos en olijven.Waarom kiezen we voor een ethoxylvrije basis? Om de ethoxylisatie een niet zo deftig productieproces is waarbij een super en kankerverwekkend giftig gas vrijkomt, nl. ethyleenoxyde. Normaalgezien vind je van dit intermediaire substantie niets terug in het eindproduct. Afijn, normaalgezien ...Wij zijn liever voorzichtig: leve de niet-ethoxylene wassende bestandddelen!

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • Om het milieu zo min mogelijk te belasten adviseren wij om de wasmachine alleen met volle lading te gebruiken, uitsluitend op lage temperatuur te wassen en de doseerinstructies te volgen die horen bij de plaatselijke hardheid van het water.
  • Sorteer het wasgoed op kleur en volg de wasvoorschriften per kledingstuk. Bij synthetische en tere stoffen mag de machine slechts tot 2/3 van de capaciteit bij katoen worden gevuld. Was gekleurde kledingstukken die zouden kunnen afgeven, apart.
  • Handwas: 15 ml voor 10 L water
  • Dosering voor een machine van 4 à 5 kg: 1 dosis = 30 ml = 1 doseermaatje, h halfvol
  • Om nog meer ecologische karma-punten te winnen, adviseren we je met onze Wasbal te wassen zodat je nog minder wasmiddel gebruikt.
LESSIVE LIQUIDE LAVANDIN ORANGE 1L, EEN KRAAKNETTE WAS, MET LIEFDE GEWASSEN

tip

3 goede redenen om onze Twistpomp op je fles te gebruiken:

1- Geen riscio dat je naast het doseerbekertje giet.

2 - Geen overdosering noch verspilling

3 - Geen pijn in je armen.

kenmerken

Samenstelling

5% tot 15%: zeep (kaliumoleaat, kaliumcocoaat), <5%: anionogene oppervlakteactieve stoffen (natriumlaurylsulfaat), niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen (decylglucoside), parfum (etherische oliën van lavendel, sinaasappel en lavandine) (linalool, limoneen). Bevat ook: water, alcohol, sekwestrerende middelen (natriumcitraat, citroenzuur), denatureermiddel (etherische olie van rozemarijn).


Allergenen: linalool, limoneen

Label

100% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Ecologisch reinigingsmiddel met ECOCERT Greenlife-certificaat, volgens de repository ECOCERT, beschikbaar op http://detergents.ecocert.com a/2/1/a/a21ad1b5cf9240a1d6fd63066b8e5f7f86ce26d0

Gewicht/inhoud

1L

Technische kenmerken

Fles van 1 L : 100% gerecycled PET.
De Twistpomp past op de fles.

Gebruiksvoorschriften

Bij organische vlekken of vetvlekken wordt geadviseerd om de vlek eerst voor te behandelen met Netepur Zeep van H2O of met Oxypur H2O.

Bewaar de fles met wasmiddel op een vorstvrije en droge plaats.

Wettelijke waarschuwingen

WAARSCHUWING - Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bevat d-limonene, linalool, lin alylacetate. Kan een allergische reactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. 1/4/5/d/145dd8f9cc1e68c247c7b821cbeec8a13fd3ad48

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6