MOP GLADDE VLOEREN - SET VAN 4
MOP GLADDE VLOEREN - SET VAN 4
31,50 €

MOP GLADDE VLOEREN - SET VAN 4

WE REINIGEN ENKEL MET WATER
31,50 €
Verwelkom onze dweil van de nieuwste generatie: de microvezelmop die dweilt en de bacteriënbevolking enkel met water vermindert.

omschrijving MOP GLADDE VLOEREN - SET VAN 4

Recycleer je goede, oude dweilen en je zwabbers: allesbehalve mooi en net zo handig en efficiënt als twee gebroken armen. Bespaar ook liters vloerdetergent en -ontsmettingsproduct.

VLOERSOORTEN
: laminaat, linoleum, gepolijst beton ...
MOP SOLS LISSES - LOT DE 4, WE REINIGEN ENKEL MET WATER

in detail

MOP SOLS LISSES - LOT DE 4, WE REINIGEN ENKEL MET WATER

WE GEBRUIKEN ALLEEN MAAR WATER OM BACTERIËN TE VERWIJDEREN
Bij ons maken we met water komaf met bacteriën.Niets natuurlijkers: het is goed voor het milieu en ook perfect om een gezonde binnenlucht in je huis te behouden.


99,99% MINDER BACTERIËN
Daar sta je van verbaasd, toch? Het is het resultaat van lange research van onze huisingenieurs. Onze microvezel met technologisch patent, vermindert de bacteriële besmetting met 99,999% door de bacteriën* vast te houden.

* Textieltechnologie getest door een laboratorium voor microbiologische analyses.

MOP SOLS LISSES - LOT DE 4, WE REINIGEN ENKEL MET WATER

ULTIMATE BREVET
Het voorste gedeelte maakt los, het achterste absorbeert.De lijnen vooraan maken vastklevend vuil los en verhogen het glijdende vermogen.Het achterste gedeelte is van 100% microvezel, neemt het losgekomen vuil op en zorgt voor een perfecte afwerking.

geleverd met/zonder

Ring van 100% gerecycled en recyclebaar kraftpapier.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Hop! Je legt je Mop voor Gladde vloeren op de vloer, je blijft mooi rechtop staan, je plaatst moeiteloos een van onze waterstelen (3E of Essentiel) erop. Het water zit in de steel: je sproeit water op de vloer en laat de mop toveren. 


MACHINEWAS:

Stop de mop in een wasnetje zodat hij de pluisjes van andere textielen niet opvangt. Maximaal op 40°C wassen, en bij voorkeur met ons Desinfecterend Waspoeder. Geen wasverzachter of bleekwater gebruiken. Het is niet aanbevolen om moppen en doekjes tegelijkertijd te wassen. 

MOP SOLS LISSES - LOT DE 4, WE REINIGEN ENKEL MET WATER

tip

Als je je vloer reeds enkel met klaar water reinigt, dan weet je dat wat proper is, geen geur heeft! Maar...als je toch een fris geurtje wilt verspreiden tijdens het dweilen, spuit je  2 of 3 keer  onze Gepersonaliseerde parfumbasis, aangevuld met de Synergie Helder op je vochtige Mop. 


We letten wel op bij parket en bij vloerbedekkingen in hars. Trouwens, het is altijd voorzichtig om eerst op een onzichtbaar plekje te testen!

kenmerken

Samenstelling

100% gerecycled polyester

Dubbele dikte:

- tricot van microvezel (gestreept)

- tricot met dubbele lusjes (met klittenbandtricot op de achterkant)

Afmetingen

Rechthoekige vorm : +/- 12 x 50 cm

Made in

Roemenië

Sorteerinstructies

a/a/9/7/aa9709f074db35f8364b311a6343d45d99914d78