MULTI-GEBRUIK PAD
MULTI-GEBRUIK PAD
24,80 €

MULTI-GEBRUIK PAD

HET ULTIEME SCHOONMAAKWAPEN.
24,80 €
De meest onvoorstelbare oppervlakken schoonmaken en schrobben met alleen water, dat is wat de Multi-gebruik Pad het liefste doet. Het heeft de perfecte vorm als je met nog meer kracht wilt kunnen boenen en schrobben in het geval van heel erg vuile oppervlakken.

omschrijving MULTI-GEBRUIK PAD

SCHROBBEN, ABSORBEREN, POETSEN EN SCHOONBOENEN
MET WAT WATER, DAT IS ALLES.


De Pad gaat de strijd aan met stof en vuil in alle hoeken en gaten.De ruwe zijde kan, in combinatie met wat water, gebruikt worden voor het verwijderen van vlekken en hardnekkige stof dankzij de schuurvezels.
De zijde met het zachte microvezel is absorberend en kan ook gebruikt worden voor het schoonmaken van de meest kwetsbare oppervlakken.
En hup, weg is het vuil!

in detail

HIJ PAKT ALLE OPPERVLAKKEN AAN:

ZOWEL BUITEN ALS BINNEN


LEER EN STOFFEN:

Het is ideaal voor het reinigen en verwijderen van vlekken uit uw leren of stoffen banken, vloerkleden, wandkleden, autostoelen, vloerbedekking.

ZEER VUILE HARDE OPPERVLAKKEN:

Bakstenen, vijvers, aquaria, zwembaden, omheiningen, kunststof hekken, aluminium, bewerkt of onbewerkt hout, tegels…

MODERNE MATERIALEN:

Gootstenen en badkuipen van composiet of acryl, aanrechtbladen of parketvloeren van melamine.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Slaat de twijfel toe bij het zien van je tuinmeubels die je de hele winter buiten hebt laten staan en die zo vuil zijn dat er bijna een wonder nodig is om ze er weer als nieuw uit te laten zien?

Dompel de Pad in het water. Wring hem goed uit, stroop je mouwen op en schrob stevig met de schurende zijde. Kijk naar het wonder dat zich voltrekt en vergeet niet je mond weer dicht te doen nadat deze is opengevallen van verbazing.

AANDACHT,
Het wordt aanbevolen om de Multi-gebruik Pad vooraf op een onopvallende plek te testen. Niet gebruiken op versleten of gerafeld leer, gerafeld of imitatieleer, gelakte en delicate oppervlakken.

Handwas:

Dompel de Multi-gebruik Pad onder in warm water, zeep in met onze Netépur-zeep en spoel goed uit.


Machinewas:

Plaats de Multi-gebruik Pad in een Wasnetje, zodat er geen pluisjes van je was in blijven hangen. Was op maximaal 40°C. Gebruik geen waserverzachter of bleekwater. Niet strijken.

kenmerken

Samenstelling

100% polyester

Afmetingen

16 x 23 cm

Made in

Roemenië

Sorteerinstructies

a/a/9/7/aa9709f074db35f8364b311a6343d45d99914d78