MULTI MOP
MULTI MOP
31,50 €

MULTI MOP

DE MULTIMOP KAN ALLES. HET IS EEN VIRTUOOS.
31,50 €
Maak kennis met de nieuwste generatie dweils: de microvezel Mop.

omschrijving MULTI MOP

Recycleer je goede, oude dweilen en je zwabbers: allesbehalve mooi en net zo handig en efficiënt als twee gebroken armen.

VLOERSOORTEN: alle vloersoorten
MOP POLYVALENTE, DE MULTIMOP KAN ALLES. HET IS EEN VIRTUOOS.

in detail

MOP POLYVALENTE, DE MULTIMOP KAN ALLES. HET IS EEN VIRTUOOS.

BYE BYE STOF EN VUILSPOREN
De Multimop in microvezel is onontbeerlijk voor de reiniging van alle vloeren van je huis. Droog kan je hem gebruiken om stof op te nemen, en zonder lawaai te maken. Nat maakt hij gewoon heel de vloer streeploos schoon.

MOP POLYVALENTE, DE MULTIMOP KAN ALLES. HET IS EEN VIRTUOOS.

BYE BYE CHEMISCHE PRODUCTEN:99,99% MINDER BACTERIËN
Ecologischer dan dit is onhaalbaar. Geen detergent of ontsmettingsmiddel meer nodig. Schoonmaken doe je simpelweg met een beetje water. Deze microvezel (onder technologisch patent) vermindert de microbacteriële besmetting met 99,99 % door de bacteriën vast te houden*. 
Daar sta je verbaasd van, toch? 
Het is het resultaat van lange research van onze huisingenieurs. Niks natuurlijkers dan dat: goed voor het milieu, en ook perfect om de binnenlucht van je huis gezond te houden. 

* Textieltechnologie getest door een laboratorium voor microbiologische analyse:  norm EN16615

MOP POLYVALENTE, DE MULTIMOP KAN ALLES. HET IS EEN VIRTUOOS.

ULTIMATE BREVET
Het voorste gedeelte maakt los, het achterste absorbeert. De lijnen vooraan maken vastklevend vuil los en verhogen het glijdende vermogen. Het achterste gedeelte is van 100% microvezel, neemt het losgekomen vuil op en zorgt voor een perfecte afwerking.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Hop! Je legt je Multimop op de grond, je blijft mooi rechtop staan, je legt hem onder één van onze waterstelen voor reiniging van de vloer (3E of Essentiel).
Het water zit in de steel: je spuit er wat op de vloer en de mop tovert alle vuil weg.


MACHINEWAS:
Stop de mop in een wasnetje zodat hij de pluisjes van andere textielen niet opvangt. Was op maximaal 40°C, en bij voorkeur met ons Desinfecterend Waspoeder. Geen wasverzachter of bleekwater gebruiken. Het is niet aanbevolen om moppen en doekjes tegelijkertijd te wassen.

MOP POLYVALENTE, DE MULTIMOP KAN ALLES. HET IS EEN VIRTUOOS.

tip

Als je je vloer reeds enkel met klaar water reinigt, dan weet je dat wat proper is, geen geur heeft! Maar...als je toch een fris geurtje wilt verspreiden tijdens het dweilen, spuit je  2 of 3 keer  onze Gepersonaliseerde parfumbasis in combinatie met de Synergie Helder op je vochigt Mop. 

We letten wel op bij parket en bij vloerbedekkingen in hars. Trouwens, het is altijd voorzichtig om eerst op een onzichtbaar plekje te testen!

kenmerken

Samenstelling

Trapeziumvorm.
100 % polyester
Klittenband: gerecycled polyester

Afmetingen

12 x 50 cm

Made in

Roemenië

Sorteerinstructies

a/a/9/7/aa9709f074db35f8364b311a6343d45d99914d78