NAVULLING ANTIKALK
NAVULLING ANTIKALK
8,80 €

NAVULLING ANTIKALK

NIET SCHUREN: DAAR WORD JE TOCH BLIJ VAN
8,80 €
Een hels doeltreffend Antikalkproduct dat lekker naar rode vruchten ruikt, dat is toch gewoon instant geluk.

omschrijving NAVULLING ANTIKALK

Het is bewezen: we leven veel langer als we minder tijd spenderen aan het wegschuren van kalk overal in huis. Ons Antikalkproduct verlengt je leven: het verwijdert kalk zonder schuren en doet kranen, wasbakken en glazen wanden weer snel blinken.

in detail

DAT IS EENS WAT ANDERS DAN AZIJN
Bosaardbeien, frambozen en wilde bosbessen: je zou haast denken dat we over een heerlijk sorbet spreken. Maar nee, het is gewoon het 100% natuurlijke parfum van onze Antikalk.

NAVULLEN EN AAN DE SLAG ERMEE
Bewaar je flesje voor eeuwig en altijd want je kan de Antikalk navullen. Minder verpakking om te vervoeren en te recycleren! En gezond voor je portemonnee: je flesje navullen is beterkoop.

ECOLOGISCH EXTRAATJE
Onze Antikalk is van 100% natuurlijke oorsprong. De natuur zit goed in mekaar en heeft ons liefweg alles geschonken dat we nodig hebben om kalk de baas te kunnen. Bedankt, Moeder Natuur.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

HOE MOET JE NAVULLEN?
1 - Giet 400 ml water in je lege fles Antikalk van H2o at Home
2 - Snijd het zakje open op de stippellijntjes
3 - Giet 2 zakjes in je fles (Test of 1 zakje niet reeds voldoende is)
4 - Schroef de spraykop weer op je fles
5 - Schudden en klaar! Vervolgens spuit je het product op het te behandelen oppervlak en je telt tot 10. Goed spoelen en afvegen. Ja, ja, het is al gedaan.

RECHARGE ANTICALCAIRE - LOT DE 2, NIET SCHUREN: DAAR WORD JE TOCH BLIJ VAN

tip

Om nog minder Antikalk te gebruiken, heb je steeds ons Absorptie Doekje in microvezel bij de hand om resterende waterdruppels in je wastafel af te vegen.

kenmerken

Samenstelling

<5% Niet-ionische oppervlakteactieve stoffen, natuurlijke geurstof. Bevat tevens: water, zuurteregelaars.

Aqua, Citric Acid, Lactic Acid, Alkyl Polyglycosides, Sodium Lactate, Natural fragrance (limonene)

Correspondentie tussen INCI-namen, de Europese Farmacopee en CAS-nummers: https://ec.europa.eu/growth/sectors/cosmetics/cosing_nl

Label

100% van alle ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Milieuvriendelijk schoonmaakmiddel met ECOCERT Greenlife certificaat volgens de ECOCERT norm op http://detergents.ecocert.com 5/d/6/7/5d676ef9e2cfb04f90ca431b81d1207037ba7ba7

Gewicht/inhoud

2 Navullingen van 50 ml

Technische kenmerken

Folie in PET/OPA/PE

Gebruiksvoorschriften

Vóór gebruik altijd een test uitvoeren op een onopvallende plaats. Gezien de concentratie en de corrosieve werking van de van nature kalkhoudende of poreuze materialen, moet dit product voorzichtig worden gebruikt en mag het niet te lang intrekken. Niet gebruiken op oppervlakken die zuurgevoelig zijn, zoals marmer, messing, natuursteen zonder waslaag, zilver, beschadigde of bekraste oppervlakken, huishoudelijke apparaten, badkuipen van geëmailleerd metaal, bepaalde kwetsbare plasticsoorten, enz.

Wettelijke waarschuwingen

GEVAAR. Bevat L-MELKZUUR. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Draag beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming. NA INSLIKKEN: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij huidirritatie: een arts raadplegen.

f/d/7/9/fd79ebf30c07640a48355b4d21a6fef4e77cef90

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

6/8/3/9/683978bf5f48f439c900c5c90f262744dbd58493