ONTKALKINGSGEL
ONTKALKINGSGEL
0,00 €

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

ONTKALKINGSGEL

SUPER PROPERE TOILETTEN
0,00 €
Een Ontkalkingsgel met munt erin voor een toilet met een frisse adem.

omschrijving ONTKALKINGSGEL

De uiterst geconcentreerde Ontkalkingsgel is de held voor de reiniging van je toilet. Hij reinigt, verwijdert hardnekkige vlekken en ontkalkt dankzij zijn hoog gehalte aan natuurlijk en krachtig citroenzuur. 

in detail

EEN WARE HAP ZUIVERE LUCHT
In naam van de properheid verdient je toilet dit versgeplukt boeketje munt op basis van pure en ware etherische oliën.

ECOLOGISCH EXTRAATJE: GROENE TOILETTEN
Deze Ontkalkingsgel van 100% natuurlijke oorsprong werd enkel samengesteld met grondstoffen van plantaardige oorsprong. Zonder gevaar voor septische putten.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Plaats het uiteinde onder de boord van de toiletpot, duw op de fles om het product op de wand van het toilet aan te brengen.  De gel goed verdelen met een wc-borstel, 15 minuten laten inwerken, borstelen en doorspoelen.

kenmerken

Samenstelling

>30%: water, 5-15%: citric acid >5%: niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, anionogene oppervlakteactieve stoffen, ampholyte oppervlakteactieve stoffen, fragrance. Bevaat ook: sodium citrate, xanthane gum, CI 75810.
Aqua, citric acid, fatty alcohol sulfate, alkyl polyglucoside, coco-betaine, parfum, limonene.

Label

100% van het totaal aan ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Milieuvriendelijk reinigingsproduct met ECOCERT Greenlife-certificaat volgens de repository van ECOCERT, beschikbaar op http://detergents.ecocert.com a/2/1/a/a21ad1b5cf9240a1d6fd63066b8e5f7f86ce26d0

Gewicht/inhoud

750 ml

Gebruiksvoorschriften

Onze producten bevatten een hoge concentratie aan zeer actieve etherische oliën en dienen voorzichtig worden gebruikt. Ze zijn zonder gevaar voor de mens en het milieu voor zover ze conform de gebruiksmaatregelen worden gebruikt.

Wettelijke waarschuwingen

Gevaar ! Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

1/4/5/d/145dd8f9cc1e68c247c7b821cbeec8a13fd3ad48

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6