ONTKALKINGSGEL
ONTKALKINGSGEL
13,40 €

ONTKALKINGSGEL

SUPERSCHONE TOILETTEN
13,40 €
Een antikalkgel voor wc’s met een verfrissende muntgeur, voor toiletten waar de frisheid zo van afstraalt.

omschrijving ONTKALKINGSGEL

De Ontkalkingsgel is zeer geconcentreerd en zorgt voor een bijzonder grondige reiniging van de toiletpot. De gel reinigt, elimineert hardnekkige sporen en ontkalkt dankzij zijn hoge gehalte aan natuurlijk en sterk citroenzuur.

in detail

GENIET MET VOLLE TEUGEN VAN ZUIVERE LUCHT
Wat netheid betreft, verdienen uw toiletten dit boeket van vers geplukte groene munt op basis van zuivere en sterke etherische oliën.

MILIEUBONUS: GREEN TOILETTEN
Natuurlijk citroenzuur in combinatie met sulfaten, afkomstig van kokos en oliepalm, zonder geëthoxyleerde oppervlakteactieve stoffen*. Geparfumeerd exclusief met essentiële olie van biologische munt.Zonder gevaar voor septic tanks, beerputten en waterzuiveringssystemen met planten (bij normaal gebruik).

* Geëthoxyleerde oppervlakteactieve stoffen zijn dan wel toegestaan door Ecocert, maar bij de vervaardiging ervan komt ethyleenoxide vrij, een gas dat reactief en vervuilend is.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Plaats het mondstuk op de rand van de toiletpot en druk op de flacon om het product op de wanden aan te brengen. Verspreid het product goed met een borstel, laat het 15 minuten intrekken, ga er nog eens met de borstel over en spoel de toiletpot.

Niet gebruiken op marmer, messing, leisteen en bepaalde soorten plastic (wc-bril). Niet vermengen met andere producten.

kenmerken

Samenstelling

< 5%: niet-ionische oppervlaktestoffen, anionische oppervlaktestoffen, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum (etherische olie). Bevat ook: water, citroenzuur, xanthaangom, kleurstof uit chlorofyl.

INGREDIËNTEN:
AQUA (WATER), CITRIC ACID, DECYL GLUCOSIDE, AMMONIUM LAURYL SULFATE, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL*, XANTHAN GUM , SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE , CI 75810 (CHLOROPHYLLIN – COPPER COMPLEX).
* Afkomstig uit de biologische landbouw.

ALLERGENEN: Limoneen

Correspondentie tussen INCI-namen, de Europese Farmacopee en CAS-nummers: https://ec.europa.eu/growth/sectors/cosmetics/cosing_nl

Formule getest volgens de OCDE 301F testmethode.

Label

99,9 % van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Ecologisch reinigingsmiddel met ECOCERT Greenlife-certificaat, volgens de repository ECOCERT, beschikbaar op http://detergents.ecocert.com 3/e/f/0/3ef053082761ebb8a15f3da0e8d856408b0ee8a1

Gewicht/inhoud

750 mL

Technische kenmerken

Flacon van PEHD van 750 ml
Dop van PP
Verloopstuk van PE
Recycleerbare verpakking

Gebruiksvoorschriften

Onze producten zijn zeer geconcentreerd. Daarom moeten ze met de nodige voorzichtigheid worden gehanteerd. Ze vormen geen gevaar voor u of de omgeving wanneer ze conform de gebruikstips worden gebruikt.

Wettelijke waarschuwingen

Gevaar! Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Uw handen goed wassen na gebruik.

BIJ CONTACT MET DE OGEN: Gedurende meerdere minuten voorzichtig spoelen met water. Als het slachtoffer contactlenzen draagt, verwijder deze dan als dit makkelijk gaat. Blijven spoelen. Als de irritatie aan de ogen niet voorbijgaat: een arts raadplegen. Beschut tegen vorst bewaren. Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing. 8/5/4/3/8543ce4f7d5f76e2429616259ea2c27d7fb017f8

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

c/5/0/e/c50ea940bb41848f7d28edcdf9d28b2904fc4629