OXYPUR
OXYPUR
17,70 €

OXYPUR

OMDAT WE ALLEMAAL EEN SUPERHELD IN HUIS NODIG HEBBEN
17,70 €
Ontvlekken, geurtjes verwijderen, de kleur van textiel ophelderen, dat zijn de favoriete bezigheden van Oxypur.

omschrijving OXYPUR

WEG MET VLEKKEN OP TEXTIEL
In de machine, weken of sprayen, Vanaf 30°C maken vlekken op je kleding geen enkele kans tegen deze actieve zuurstofbellen: fruit, wijn, gras, saus... ze gaan er allemaal aan. En het werkt ook op al je huishoudelijke linnen, meubelstoffen, tapijten, vloerbedekking stoelbekleding

HET ALLERWITSTE WIT
Het laat wit textiel weer stralen, geeft een tweede jeugd aan linnen dat met de tijd geel is geworden en het voorkomt dat textiel grauw wordt. Het zonnestraaltje in ons assortiment

in detail

DAT RUIKT PROPER
Ruiken de gordijnen in de keuken naar de frietketel? Ruikt je vast tapijt muf? Oxypyr zuivert en ontgeurt alle textiel.

EEN UITERST POLYVALENTE ONTVLEKKER
Oxypur dient ook om:
- Wastafels in email of in inox te reinigen
- Schotels in inox of in gebakken email schoon te maken
- PVC te renoveren
- Het terras te dweilen
- Kranen en waterkokers te ontkalken
Aan deze lijst kan je zelf nog alles dat je maar kan bedenken om met Oxypur te reinigen, toevoegen.

DE NATUURLIJKE KANT VAN ZIJN KRACHT
Onze bruisende ontvlekker bevat alleen het hoogstnodige: geen fosfaten, geen chloor, geen enzymen, geen optische witmaker.

geleverd met/zonder

Geleverd met doseerdop.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

 • Niet gebruiken met bleekwater of chloorhoudende producten.
 • Voer eerst een test uit op een niet zichtbare plek.
 • Niet gebruiken op bewerkte oppervlakken zoals hout of metaal.

 • IN DE MACHINE :
  Te gebruiken als aanvulling op het wasmiddel en het wasballetje van H2O at Home. Voor een machine van 4 à 5 kg: ½ dosis (15g) tot 1 dosis (30 g) op basis van de mate van vervuiling, bijvoorkeur rechtstreeks in de trommel van de machine; Katoen, polyester met katoen, microvezel enz. (kleding, huishoudtextiel…)
 • Niet gebruiken op stoffen die niet tegen water kunnenzoals wol, leder of zijde. Niet gebruiken op met organische kleurstoffen geverfde stoffen.
 • Verminder de dosis bij kwetsbare kleuren./½ dosis toevoegen bij hard water (met veel kalk).
 • Houdt u aan de temperaturen en voorzorgsmaatregelen die zijn vermeld op detextiellabels.

 • VOORWEKEN OF HANDWAS:
  1 dosis (30 g) liter warm water (min 30°C)
  - TEXTIEL : Dompel de te reinigen was in het water en laat het inwerken totdat het gewenste resultaat is bereikt.Herhalen indien nodig. Goed uitspoelen en vervolgens laten drogen. 
  - ROESTVRIJSTALEN OF GIETIJZEREN SCHALEN, EMAILLEN GOOTSTENEN, KOFFIEAPPARATEN:De oplossing laten inwerken en vervolgens goed spoelen. Herhalen indien nodig.l
  -TERRASSEN OF PVC BUITEN : De te behandelen oppervlakken goed wassen en vervolgens afspoelen. Ideaal voor het verwijderen van mos enaanslag na de winter.

 • ALS VERSTUIVING:
  ½ dosis voor 1 verstuiver van 500 ml.
  ½ dosis (15 g) verdunnen in een voor 2/3 met water (min 30°C) gevulde verstuiver.Sluit de spray nadat het mengsel is gaan bruisen.
  - Tapijt, vloerbedekking en meubelstoffen, voor autostoelen. Verstuiven op het te behandelen oppervlak, laten inwerken envervolgens het oppervlak afvegen met een vochtig doekje of de Handschoen voor Multi-gebruik, of met Multifunctionele Mop voor vloeren.
OXYPUR, OMDAT WE ALLEMAAL EEN SUPERHELD IN HUIS NODIG HEBBEN

tip

Hij vormt een geducht duo met onze Multigebruik Handschoen: een legendarisch paar.

kenmerken

Samenstelling

Zonder fosfaat, chloor of optisch blauwsel.

Ingrediënten :
> 30% : Zuurstofhoudende bleekmiddelen (Natriumpercarbonaat) , < 5% : Anionactieve oppervlakte-actieve stoffen (tetraacetylethyl- nediamine (TAED), magnesiumtrisilicaat, C8-C10 Alkylpolyglucoside Alcohol, C10- 16, ethoxylated, water). Bevat ook: Sulfaatzouten, carbonaatzouten, Silicaten.

Correspondentie tussen INCI-namen, de Europese Farmacopee en CAS-nummers: https://ec.europa.eu/growth/sectors/cosmetics/cosing_nl

Label

Milieuvriendelijk product op basis van door Ecocert Greenlife gecertificeerde biologische ingrediënten volgens de Ecocert norm op http://detergents.ecocert.com 97% van alle ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. 3/e/f/0/3ef053082761ebb8a15f3da0e8d856408b0ee8a1

Gewicht/inhoud

1 Kg

Technische kenmerken

Wit poeder met pH 10.8, bruist zodra het met warm water in aanraking komt. Soepele verpakking van 1 kg, geleverd met doseerbeker .

Wettelijke waarschuwingen

 • Gevaarlijke bestanddelen: Natriumdisilicaat, Natriumpercarbonaat. Kan een brand verergeren; oxiderend. Schadelijk na inslikken. Veroorzaakt ernstig oogletsel.
 • Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in de buurt van kleding en brandbare stoffen bewaren/opslaan.
 • Buiten bereik van kinderen houden.
 • Handen goed wassen na gebruik.
 • BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig uitspoelen met water gedurende enkele minuten. Eventuele contactlenzen verwijderen indien mogelijk. Doorgaan met spoelen. Onmiddellijk contact opnemen met een GIFCENTRUM of een arts.
 • Op een droge plaats bewaren.
 • Niet aangewezen voor Gore Tex-textiel of waterproofbehandelde textielen.
 • Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.
5/b/d/9/5bd90cf6f2ff07905c3915264bdaa9ec4dd97fd1

Made in

België

Sorteerinstructies

9/e/f/9/9ef9e26531cf2880bd4e1b0fa85af45908f0663b