OXYPUR
OXYPUR
11,00 €

OXYPUR

OMDAT WE ALLEMAAL EEN SUPERHELD IN HUIS NODIG HEBBEN
11,00 €
Ontvlekken, geurtjes verwijderen, de kleur van textiel ophelderen, dat zijn de favoriete bezigheden van Oxypur.

omschrijving OXYPUR

WEG MET VLEKKEN OP TEXTIEL
In de machine, weken of sprayen, Vanaf 30°C maken vlekken op je kleding geen enkele kans tegen deze actieve zuurstofbellen: fruit, wijn, gras, saus... ze gaan er allemaal aan. En het werkt ook op al je huishoudelijke linnen, meubelstoffen, tapijten, vloerbedekking stoelbekleding

HET ALLERWITSTE WIT
Het laat wit textiel weer stralen, geeft een tweede jeugd aan linnen dat met de tijd geel is geworden en het voorkomt dat textiel grauw wordt. Het zonnestraaltje in ons assortiment
OXYPUR, OMDAT WE ALLEMAAL EEN SUPERHELD IN HUIS NODIG HEBBEN

in detail

DAT RUIKT PROPER
Ruiken de gordijnen in de keuken naar de frietketel? Ruikt je vast tapijt muf? Oxypyr zuivert en ontgeurt alle textiel.

DE NATUURLIJKE KANT VAN ZIJN KRACHT
Onze bruisende ontvlekker bevat alleen het hoogstnodige: geen fosfaten, geen chloor, geen enzymen, geen optische witmaker.

geleverd met/zonder

Geleverd met doseerdop.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  IN DE MACHINE :
  Te gebruiken als aanvulling op het wasmiddel en het wasballetje van H2O at Home. Voor een machine van 4 à 5 kg: ½ dosis (15 g) tot 1 dosis (30 g) op basis van de mate van vervuiling, bijvoorkeur rechtstreeks in de trommel van de machine; Katoen, polyester met katoen, microvezel enz. (kleding, huishoudtextiel…).
  Niet gebruiken op stoffen die niet tegen water kunnenzoals wol, leder of zijde. Niet gebruiken op met organische kleurstoffen geverfde stoffen. Verminder de dosis bij kwetsbare kleuren./½ dosis toevoegen bij hard water (met veel kalk). Houdt u aan de temperaturen en voorzorgsmaatregelen die zijn vermeld op detextiellabels.

  VOORWEKEN OF HANDWAS:
  1 dosis (30 g) liter warm water (min 30°C): dompel de te reinigen was in het water en laat het inwerken totdat het gewenste resultaat is bereikt.Herhalen indien nodig. Goed uitspoelen en vervolgens laten drogen.

  ALS VERSTUIVING:
  ½ dosis voor 1 verstuiver van 500 ml. ½ dosis (15 g) verdunnen in een voor 2/3 met water (min 30°C) gevulde verstuiver. Sluit de spray nadat het mengsel is gaan bruisen.
  Tapijt, vloerbedekking en meubelstoffen, voor autostoelen: verstuiven op het te behandelen oppervlak, laten inwerken envervolgens het oppervlak afvegen met een vochtig doekje of de Handschoen voor Multi-gebruik, of met Multi Mop voor vloeren.

  Niet gebruiken met bleekwater of chloorhoudende producten. Voer eerst een test uit op een niet zichtbare plek. Niet gebruiken op bewerkte oppervlakken zoals hout of metaal.

  kenmerken

  Samenstelling

  Zonder fosfaat, chloor of optisch blauwsel.

  Ingrediënten :
  > 30% : Zuurstofhoudende bleekmiddelen (SODIUM CARBONATE PEROXIDE) , < 5% : Anionactieve oppervlakte-actieve stoffen (Tetraacetylethyl- nediamine (TAED); Alcohol, C10- 16, ethoxylated; AQUA, zeep (SODIUM COCOATE, SODIUM OLEATE).
  Bevat ook: SODIUM SULFATE, SODIUM CARBONATE, SODIUM SILICATE, SODIUM CHLORIDE, TRISODIUM DICARBOXYMETHYL ALANINATE, SODIUM HYDROXIDE.

  Correspondentie tussen INCI-namen, de Europese Farmacopee en CAS-nummers: https://ec.europa.eu/growth/sectors/cosmetics/cosing_nl

  Label

  97% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Detergent gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de ECOCERT “Eco-detergent” standaard, zie http://detergents.ecocert.com. 2/6/f/9/26f9aeec4cb0e0f95d46b7b6298bdc2da2193830

  Gewicht/inhoud

  500 g

  Technische kenmerken

  OXYPUR:
  Wit poeder met pH-waarde 10,8 (1%). Gaat bruisen in contact met warm water.

  VERPAKKING:
  Recyclebare verpakking van natuurlijk wit papier met PEFC-certificaat en met PE/EVOH vochtbarrière.
  Recyclebaar in de papierketen. Gewicht: 10,3 g

  Gebruiksvoorschriften

  Niet gebruiken bij Gore Tex-textiel of waterproofbehandelde textielen.

  Wettelijke waarschuwingen

  Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.
  GEVAAR. Gevaarlijke bestanddelen:

  natriumdisilicaat, natriumpercarbonaat. Kan brand bevorderen; oxiderend. Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Verwijderd houden van kleding en andere brandbare materialen. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. Op een droge plaats bewaren. In gesloten verpakking bewaren. 5/b/d/9/5bd90cf6f2ff07905c3915264bdaa9ec4dd97fd1

  Made in

  België

  Sorteerinstructies

  4/8/4/1/48418cd79a040a9031e5001211ede57f7e292bba