PARFUM INTIME CONVICTION
PARFUM INTIME CONVICTION
0,00 €

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

PARFUM INTIME CONVICTION

GULZIG EN RUSTGEVEND
0,00 €
Gulzig en rustgevend, met je voeten op de grond, zo laat dit parfum je van de sereniteit laat proeven, zo een beetje als meester Yoda.

omschrijving PARFUM INTIME CONVICTION

  • Hoofdnoot:  Sinaasappel - Ylang
  • Hartnoot:  Petitgrain - Amandel
  • Basisnoot:  Vanille - Framboos - Perzik

in detail

DE NATUUR IN EEN FLESJE
Biologische, etherische oliën, 100% natuurlijke, plantaardige extracten, en meer niet.

PARFUMS DIE HARMONIE BRENGEN
We wilden gelukzaligheid ruiken, en we zijn erin geslaagd door ons te laten inspireren door een eeuwenoude Chinese kunst: de Feng Shui. Deze waardevolle filosofie die het beste voor je wil, hebben wij in een flesje gegoten, nl. in onze huisparfums.

We hebben 5 parfums gecreëerd, eentje voor elk element: hout, vuur, aarde, water en metaal. In kleuren, vormen en ingrediënten roepen onze fragrances, naargelang je verlangens en je humeur, specifieke gevoelens bij je op, zodat je olfactorische ervaring in harmonie is met je eigen natuur.

ELEMENT: AARDE
Stimuleert: vriendschap, kennis, koppel
Emotie: rust
Activiteit: behoud
Zintuig: de tast

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Koude verspreiding:

Stap 1:  Giet 1/4de van een flesje Feng-Shui Essence op poreuze dragers in keramiek (schaaltje, hanger, autokeramiek) om van alle goeddoen van de Essence te genieten (niet inbegrepen)
Stap 2:  Zodra je wenst, vul je de keramische dragers bij met enkele verstuivingen met het parfum (hetzelfde als dat van de eerder gebruikte essence)

, GULZIG EN RUSTGEVEND

tip

Deze Feng-Shui huisparfum met zijn Essence en onze keramische dragers voor koude verspreiding zijn echt voor elkaar geboren: de Spray met zijn geassorteerde Essence is ideaal om de keramiek te vullen en de intensiteit van het parfum op te roepen. 

kenmerken

Samenstelling

Bevat: Limoen. Kan gevoeligheid door contact met de huid veroorzaken. Vanwege de sterke concentratie van citrusvruchten staat er op het etiket een pictogram « irriterend ». Dit is vooral een waarschuwing omdat deze geuren niet geschikt zijn om op het lichaam te worden gebruikt.

Gewicht/inhoud

100 ml

Technische kenmerken

Glazen Sprayfles van 100 ml

Gebruiksvoorschriften

Vaporiseren op afstand van voorwerpen.

Wettelijke waarschuwingen

GEVAAR! Bevat limoneen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Schadelijk voor organismen die in water leven, heeft op termijn nefaste gevolgen. Op afstand bewaren van een warmebron, warme oppervlakken, vlammen et elke andere bron van brandgevaar. Niet roken. Houd de verpakking dicht zodat het parfum er niet kan uitlopen.  BIJ CONTACT MET DE HUID: overvloedig spoelen met water. BIJ CONTACT MET DE OGEN: zorgvuldig met water spoelen gedurende enkele minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Indien de irritatie van de ogen aanhoudt, een geneesheer raadplegen.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

9/8/5/8/9858c1efcf79f9af9211a968259673b45b4316ef

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6