PERSONALISEERBARE PARFUMBASIS
PERSONALISEERBARE PARFUMBASIS
9,00 €

PERSONALISEERBARE PARFUMBASIS

9,00 €
Wanneer we een lievelings parfum essence hebben, dan willen we dat het voor eeuwig duurt !

omschrijving PERSONALISEERBARE PARFUMBASIS

We verbeelden ons de perfecte oplossing: een schattig flesje gevuld met gedenatureerde biologische tarwealcohol, dat als gepersonaliseerde parfumbasis dient.Een paar druppeltjes van één van onze Parfum essences voor binnenshuis erbij (volgens de aanbevolen dosering in de gebruiksaanwijzing) en hop, direct klaar voor gebruik !

PRIKKEL UW ZINTUIGEN
Deze Gepersonaliseerde parfumbasis met onze keramische dragers voor koude verspreiding zijn echt voor elkaar geboren: de Spray met zijn geassorteerde Essence is ideaal om de keramiek te vullen en de intensiteit van het parfum op te roepen.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  1. De flacon parfumbasis openen en het niveau aanvullen tot 23.
  2. De flacon opnieuw sluiten door de pompspray die erbij wordt geleverd erop te draaien.
  3. De desbetreffende gebruiksaanwijzing van de Synergie voor binnenshuis aan de flacon vastmaken om te weten welke geur erin zit en de bijbehorende voorzorgsmaatregelen te bewaren.

Dosering Synergie Helder H2O at Home = maximaal 13%
20 ml neutrale parfumbasis
+ 3 ml Synergie Helder
= 1 Gepersonaliseerde Sfeerparfum van 23 ml.

tip

Deze spray met de te personaliseren parfumbasis is ook duivels efficiënt met onze Synergie Helder. Om de lucht te verfrissen en om te strijden tegen de slechte geurtjes in huis, van de vuilnisbak tot in de sneakers en ook in het toilet, we hebben niets beters gevonden !

Als je je vloeren het liefst met water reinigt, weet je dat je netheid niet kunt ruiken! Maar ... als je 2 of 3 keer de te personaliseren parfumbasis in combinatie met onze Synergie Helder op de vochtige mop spuit, kun je rekenen op een geurig spoor overal waar je hebt schoongemaakt. Opgelet bij parket en harsvloeren: voer het best eerst een test uit op een minder zichtbare zone voordat je begint schoon te maken!

kenmerken

Samenstelling

INGREDIËNTEN:
Biologische tarwealcohol die gedenatureerd is met Bitrex (ALCOHOL, ISOPROPYL ALCOHOL, DENATONIUM BENZOATE)

• Biologische tarwealcohol
: zorgt ervoor dat de essences goed worden opgelost en bewaard kunnen worden, fixeert het parfum en heeft een antibacteriële werking.

• Bitrex® (denatonium benzoate)
: denaturerende stof zonder ftalaten, inert en geurloos maar zeer bitter, die het product een onaangename smaak geeft. Omdat kinderen bijzonder gevoelig zijn voor bittere smaken, is Bitrex een goede manier om te voorkomen dat kinderen het product per ongeluk inslikken.

Gewicht/inhoud

20 ml

Technische kenmerken

  • Amberkleurige glazen flacon gevuld met 20 ml + dop met kinderbeveiliging DIN18 PP zwart, gebruiksaanwijzing.
  • Zeefdruk met graduatie op 23 en 25 ml om hem makkelijk te kunnen personaliseren.
  • Zwarte pompspray DIN18, los van de flacon geleverd, dosering 0,10 ml per verstuiving (oftewel 230 tot 250 verstuivingen per gepersonaliseerde flacon van 23 tot 25 ml).

Gebruiksvoorschriften

Licht ontvlambare vloeistof en damp, veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

Wettelijke waarschuwingen

• Gepersonaliseerde Parfumbasis (neutraal):
GEVAAR Gevaarlijke bestanddelen: Ethanol 96% (CAS-nr.: 64-17-5), Azijnzuur (CAS RN 64-19-7), Ethylacetaat (CAS RN 141-78-6). Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Elk contact met de ogen vermijden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Gedurende enkele minuten voorzichtig uitspoelen met water. Als het slachtoffer contactlenzen draagt, verwijder deze dan als dit makkelijk gaat. Blijven spoelen. Als de oogirritatie blijft: raadpleeg een arts.

• Gepersonaliseerde Sfeerparfum:
Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de Synergie Helder H2O at Home voor de lijst met allergenen en voorzorgsmaatregelen betreffende de gebruikte parfums. Buiten het bereik van kinderen en dieren bewaren. Niet inslikken. Al het contact met de huid, slijmvliezen en ogen vermijden. Niet gebruiken op parketvloeren of vloeren van hars van het type beton met waslaag zonder het eerst op een onzichtbare plek te hebben getest.

Niet verspreiden in directe aanwezigheid van Zwangere vrouwen of kinderen onder de 3 jaar. 8/5/f/f/85ffef85f63c55b496fc10fd494bc282ba192078

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

2/6/f/a/26fa26ba914df5564f213c56a1b775ccb82999fb