VAATWASPOEDER
VAATWASPOEDER
9,90 €

VAATWASPOEDER

EEN ZUURSTOFCONCENTRAAT
9,90 €
Dit Vaatwaspoeder is een afwasmiddel voor vaatwassers. Het kan gebruikt worden voor alle cycli.

omschrijving VAATWASPOEDER

De geconcentreerde reinigingsformule is gebaseerd op actieve zuurstof. Het bevat geen fosfaten en enzymen en is optimaal biologisch afbreekbaar. De magische poedertextuur lost heel snel op zodat de actieve bestanddelen direct hun werk kunnen doen.

in detail

EEN MINI-DOSERING OM JE VERBRUIK TE CONTROLEREN

Van poeder gesproken! Je hebt maar 10 gram nodig voor een vaatwasbeurt. We hebben een rekenknobbel: 600 gram product = 60 vaatwasbeurten! Beter dan compacte tabletjes want je kan je verbruik controleren door de dosering aan te passen (in functie van de vuiltegraad van je vaat of van het vulvolume van je vaatwasser).

geleverd met/zonder

Geleverd met doseerbeker.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • Voor normaal vuile afwas, doe je 10 g vaatwaspoeder in het daarvoor bestemde vakje en doe je het klepje dicht (de meeste wasmiddelvakjes van Europese vaatwassers hebben een inhoud van 20 g).
  • Doe spoelmiddel of huishoudazijn in de machine, controleer of het filter schoon is en of er voldoende vaatwasserzout in de machine zit.
  • De dosering moet aangepast worden aan de hardheid van het water: als er sporen op de vaat zitten, 6 of 7 g per cyclus gebruiken.
  • De gebruiksinstructies van de vaatwasser volgen, vooral voor delicaat vaatwerk.
  • Na gebruik de verpakking goed sluiten en op een droge plaats bewaren.
  • Vergeet niet het filter van de vaatwaser geregeld schoon te maken: als het vet of vies is, kan dit het wasvermogen van het poeder beïnvloeden en sporen achterlaten.

tip

Voor een voortreffelijk resultaat vergeten we geen spoelmiddel of witte azijn in het toestel zodat alles schittert!

kenmerken

Samenstelling

Water; 5-15% zuurstofhoudende bleekmiddelen (natriumpercarbonaat en bicarbonaat), < 5% niet-ionische en anionische oppevlakte-actieve stoffen (natrium C12-18 alkylsulfaat, Laureth-10). Bevat ook silicaten, sequestrant (N, N-bis carboxymethyl alanine), koolstofzouten, citroenzuur (en -zouten), gluconzuren (en -zouten), bleekactivator (TAED)

Label

75,8% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Ecodetergent gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de norm beschikbaar op http://detergents.ecocert.com. a/2/1/a/a21ad1b5cf9240a1d6fd63066b8e5f7f86ce26d0

Gewicht/inhoud

600 g

Technische kenmerken

Doypack 600 g met draaidop

60 cycli van 10 g

Geschikt voor septische putten.
Zak Doypack PE/PET (niet recycleerbaar)
Draaidop in PE (recycleerbaar indien van de zak vewijderd)

Gebruiksvoorschriften

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Na aanraking de handen zorgvuldig wassen. Enkel in zijn oorspronkelijke verpakking bewaren.

Wettelijke waarschuwingen

GEVAAR. Gevaarlijke bestanddelen: natriumdisilicaat, natriumpercarbonaat, natriummetasilicaat. Veroorzaakt huidirritaties. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan corrosief zijn voor metalen.
IN GEVAL VAN CONTACT MET DE HUID: overvloedig spoelen met water.
IN GEVAL VAN ONTACT MET DE OGEN: enkele minuten voorzichtig met water spoelen. Eventuele contactlenzen verwijderen indien dit gemakkelijk kan. Blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts bellen.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

a/c/6/2/ac62b6a8d0a362afd7860c30ab2041800ba21eeb

Made in

Frankrijk