VAATWASPOEDER - zonder doseerbeker
VAATWASPOEDER - zonder doseerbeker
11,20 €

VAATWASPOEDER - zonder doseerbeker

EEN ZUURSTOFCONCENTRAAT
11,20 €
Dit Vaatwaspoeder is een afwasmiddel voor vaatwassers. Het kan gebruikt worden voor alle cycli.

omschrijving VAATWASPOEDER - zonder doseerbeker

De geconcentreerde reinigingsformule is gebaseerd op actieve zuurstof. Het bevat geen fosfaten en enzymen en is optimaal biologisch afbreekbaar. De magische poedertextuur lost heel snel op zodat de actieve bestanddelen direct hun werk kunnen doen.

in detail

EEN MINI-DOSERING OM JE VERBRUIK TE CONTROLEREN
Van poeder gesproken! Je hebt maar 10 gram nodig voor een vaatwasbeurt. We hebben een rekenknobbel: 600 gram product = 60 vaatwasbeurten! Beter dan compacte tabletjes want je kan je verbruik controleren door de dosering aan te passen (in functie van de vuiltegraad van je vaat of van het vulvolume van je vaatwasser).

geleverd met/zonder

Geleverd met doseerbeker.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • Voor normaal vuile afwas, doe je 10 g vaatwaspoeder in het daarvoor bestemde vakje en doe je het klepje dicht (de meeste wasmiddelvakjes van Europese vaatwassers hebben een inhoud van 20 g).
  • Doe spoelmiddel of huishoudazijn in de machine, controleer of het filter schoon is en of er voldoende vaatwasserzout in de machine zit.
  • De dosering moet aangepast worden aan de hardheid van het water: als er sporen op de vaat zitten, 6 of 7 g per cyclus gebruiken.
  • De gebruiksinstructies van de vaatwasser volgen, vooral voor delicaat vaatwerk.
  • Na gebruik de verpakking goed sluiten en op een droge plaats bewaren.
  • Vergeet niet het filter van de vaatwaser geregeld schoon te maken: als het vet of vies is, kan dit het wasvermogen van het poeder beïnvloeden en sporen achterlaten.

tip

Voor een voortreffelijk resultaat vergeten we geen spoelmiddel of witte azijn in het toestel zodat alles schittert!

kenmerken

Samenstelling

Water; 5-15% zuurstofhoudende bleekmiddelen (natriumpercarbonaat en bicarbonaat), < 5% niet-ionische en anionische oppevlakte-actieve stoffen (natrium C12-18 alkylsulfaat, Laureth-10). Bevat ook silicaten, sequestrant (N, N-bis carboxymethyl alanine), koolstofzouten, citroenzuur (en -zouten), gluconzuren (en -zouten), bleekactivator (TAED)

Correspondentie tussen INCI-namen, de Europese Farmacopee en CAS-nummers: https://ec.europa.eu/growth/sectors/cosmetics/cosing_nl

Label

75,8% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Ecodetergent gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de norm beschikbaar op http://detergents.ecocert.com. 3/e/f/0/3ef053082761ebb8a15f3da0e8d856408b0ee8a1

Gewicht/inhoud

600 g

Technische kenmerken

Doypack 600 g met draaidop

60 cycli van 10 g

Geschikt voor septische putten.
Zak Doypack PE/PET (niet recycleerbaar)
Draaidop in PE (recycleerbaar indien van de zak vewijderd)

Gebruiksvoorschriften

Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren.

Wettelijke waarschuwingen

GEVAAR. Gevaarlijke bestanddelen: natriumdisilicaat, natriumpercarbonaat, natriummetasilicaat. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan bijtend zijn voor metalen.
BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. Verwijderen in overeenstemming met de lokale voorschriften.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

5/f/1/c/5f1c9bd6647bb4e4692f70927104242a91c6be1e

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

9/e/f/9/9ef9e26531cf2880bd4e1b0fa85af45908f0663b