VLOEIBARE NETÉPUR
VLOEIBARE NETÉPUR
10,00 €

VLOEIBARE NETÉPUR

EEN ONTVLEKKENDE SCHERPSCHUTTER
10,00 €
We hebben ze, de oplossing voor alle mysterieuze vlekken op de was. De Vloeibare Netépur is een super ontvlekkende textielzeep in een kleine, oh zo praktische roller.

omschrijving VLOEIBARE NETÉPUR

NOG EEN BEETJE NAVULLING VAN DE ONTVLEKKER, TOCH?

We doen al het mogelijke om onze producten duurzaam te maken en hebben een navulsysteem uitgewerkt: schattige, kleine zakjes Vloeibare Netépur die je rechtstreeks in het navulflesje van de roller giet.

Minder verpakking om te vervoeren en te recycleren.

Dat doet goed aan je portemonnee: je flesje navullen is stukken beterkoop.

in detail

We zijn allemaal heel erg creatief als het op vlekken maken aankomt. Chocolade, fruit, frisdrank, gras en inkt: dank je wel, liefste kindjes. Make-up, smeer, wijn, thee, koffie: mjam, dat zijn mama en papa.
Keep calm and wash it on.
We hebben dé oplossing om snel van die zware schade af te raken. Onze textielontvlekker, de Vloeibare Netépur, combineert krachtige, ontvlekkende, actieve bestanddelen en oplosmiddelen zodat vieze, vuile vlekken niet de minste kans op overleven hebben. Bang, bang!

FANTASTISCH, DE FORMULE IS ECOLOGISCH
De natuurlijke, wassende bestanddelen van de Vloeibare Netépur zorgen voor een volledige en snelle, biologische afbreekbaarheid (binnen 28 dagen, bewezen en gevalideerd door een OCDE 301A-test, dames en heren). De etherische olie van sinaasappel werd speciaal gekozen om je op te peppen terwijl je de kragen van je hemden of je zondagse tafellaken ontvlekt.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

HET FLESJE NAVULLEN:

1 - het flesje van de roller losschroeven,

2 - de inhoud van een zakje Vloeibare Netépur in het lege flesje gieten,

3 - het volle flesje weer op de navulbare roller schroeven.


Rechtstreeks op de vlek aanbrengen. Onnodig om te laten inwerken: stop de was onmiddellijk in de machine en zet de wascyclus in gang.

RECHARGES NETÉPUR LIQUIDE, EEN ONTVLEKKENDE SCHERPSCHUTTER

kenmerken

Samenstelling

> 30 % : water, 5 tot 15 %: zeep, anionische oppervlakte- actieve stoffen, (natriumoleaat, C8-10 alkylpolyglucosiden, C8-10 fatty alcohol alkoxylated, ethyl alcohol), < 5 %: natriumgluconaat (geleermiddel), ethanol (oplosmiddel), natriummetasilicaat (alkalische stof, verhoogt de pH-waarde), chelaatvormende stoffen en stoffen die voorkomen dat het vuil opnieuw neerslaat (natrium carboxymethylinuline, natrium carboxymethylalanine), etherische sinaasappelolie (bevat limoneen).


Biologische afbreekbaarheid gevalideerd volgens de norm OCDE 301A - 28 dagen: snel en volledig biologisch afbreekbaar

Label

95% van alle ingredienten is van natuurlijke oorsprong. Milieuvriendelijk wasmiddel op basis van biologische ingrediënten met ECOCERT Greenlife certificaat volgens de ECOCERT norm op http://detergents.ecocert.com. a/2/1/a/a21ad1b5cf9240a1d6fd63066b8e5f7f86ce26d0

Gewicht/inhoud

2 Navullingen van 50 ml

Gebruiksvoorschriften

Voer altijd vooraf een test uit op een onopvallende plaats. Niet gebruiken op stoffen die niet tegen water kunnen, respecteer de wasvoorschriften die vermeld staan op het etiket van elk kledingstuk.

Niet aangewezen voor Gore Tex-textiel of waterproof behandelde textielen.

Wettelijke waarschuwingen

Veroorzaakt ernstige irritatie aan de ogen. Vermijd elk contact met de ogen. Draag oog- of gezichtsbescherming. 

BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig spoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder eventueel contactlenzen indien mogelijk. Blijf spoelen. Als de oogirritatie aanhoudt, een arts raadplegen.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

1/4/5/d/145dd8f9cc1e68c247c7b821cbeec8a13fd3ad48

Made in

Frankrijk