ROLL-ON HUID
ROLL-ON HUID
14,00 €

ROLL-ON HUID

HET MUST HAVE PRODUCT OM DE DAGELIJKSE KLEINE WONDJES TE VERDUREN
14,00 €
Een Roll-on met essentiële olie, onmisbaar om de dagelijkse kleine wondjes te overleven: oppervlakkige brandwondjes, insectenbeten, kleine schrammen en alle soorten puistjes.

omschrijving ROLL-ON HUID

DE NATUUR VERZORGT UW KLEINE BLESSURES

Aaaah, de essentiële olie van echte lavendel: deze helpt u om de zichtbare herinneringen van uw laatste onhandige acties uit te wissen. We wedden dat als het jeukt of prikt, de essentiële oliën van Roomse kamille en pepermunt u dat snel doen vergeten. Oef, dat lucht op!


Het oliemaceraat van rozemarijn en de essentiële olie van citroen gaan aan het werk om de plek te zuiveren, terwijl echte salie het herstel van de cellen bevordert.Voeg daar een dosis essentiële olie van strobloem aan toe die een gouden reputatie bij waaghalzen, klunzen en onhandige klussers heeft.

Gaat het beter?

ROLL-ON CUTANÉ, HET MUST HAVE PRODUCT OM DE DAGELIJKSE KLEINE WONDJES TE VERDUREN

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Geef na een ongelukkige ontmoeting met het gloeiend hete ovenrooster of met een lastige mug, een magische kus op de getroffen plek op de huid.

Als de symptomen aanhouden, breng dan de Roll-on Cutané plaatselijk aan.

kenmerken

Samenstelling

ALCOHOL**, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL*,ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) EXTRACT, ANTHEMIS NOBILIS (CHAMOMILLE) FLOWER OIL, CITRUSLIMON (LEMON) PEEL OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWEROIL*, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL*, PELARGONIUM GRAVEOLENS (GERANIUM) FLOWER OIL*, SALVIAOFFICINALIS OIL*, TOCOPHEROL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL..

* Ingrediënt afkomstig uit biologische landbouw.
** Vervaardigd uit biologische ingrediënten.

Label

100 % van alle ingrediënten zijn van Natuurlijke Oorsprong. 75 % van alle ingrediënten zijn afkomstig uit de Biologische Landbouw. Ecologische en biologische cosmetica, gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de referentie Ecocert, te raadplegen op http://cosmetiquesecocert.com. 6/b/9/d/6b9d54489045eccb3303dd2c85eaa962415acf9c

Gewicht/inhoud

10 ML

Technische kenmerken

Roll-on flesje van 10 ml. PP fles, stalen kogel.

Gebruiksvoorschriften

-

Wettelijke waarschuwingen

Voor uitwendig gebuik. Niet inslikken. Vermijd contact met ogen

en slijmvliezen. Niet te gebruiken op schrammen of schaafwonden.

Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 7 jaar, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, personen die aan epilepsie lijden en personen die gevoelig zijn voor etherische oliën.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

e/1/9/e/e19ecdcdd7db513ca6603c19e002a4c9b87ca525