ROLL-ON HUID - 5 ml
ROLL-ON HUID - 5 ml
14,50 €

ROLL-ON HUID - 5 ml

OLIE VOOR HET VERZORGEN VAN INSECTENBETEN EN PUISTJES
14,50 €
Voor onzuiverheden, acne en kleine wondjes.

omschrijving ROLL-ON HUID - 5 ml

Als iets jeukt of prikt, bieden een maceraat van de Cistusroos en de Calophyllum, en de etherische oliën van de Immortelle en de Lavendel aspic uitkomst: deze zijn mild en doeltreffend. Een aromaconcentraat in een roll-on, om bij de hand te houden voor het verzorgen van alledaagse huidproblemen: onzuiverheden, acne en allerlei wondjes!

Dit krachtige aromatische complex van 3 etherische oliën helpt je de zichtbare herinneringen aan je recente gekluns te wissen en bevordert het herstel van de cellen.

Deze schatten zijn gemengd met een maceraat van de Corsicaanse Cistusroos en een olie van de Calophyllum. Zo wordt de effectiviteit van de etherische oliën ondersteund, en tegelijkertijd de beschadigde huid verzorgd. Oef, dat lucht op!

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Breng aan op de aangedane plek, op de schone huid.
2 tot 3 keer per dag aanbrengen.

kenmerken

Samenstelling

HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, VITIS VINIFERA SEED OIL*, CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OIL*, CISTUS CRETICUS EXTRACT*, CAMELINA SATIVA SEED OIL*, LAVANDULA LATIFOLIA HERB OIL*, LINALOL, THYMUS VULGARIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT*, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL*, CISTUS LADANIFERUS TWIG OIL*, TOCOPHEROL, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL.
* Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw.

ALLERGENEN:
LINALOL, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL.

Label

100% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 99,85% van alle ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw. COSMOS ORGANIC, gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de referentie COSMOS. 3/6/b/9/36b9bff9603242caec551291544242d27c5217e7

Gewicht/inhoud

5 ml

Technische kenmerken

Houdbaarheid:
2 jaar na fabricage, zie de houdbaarheidsdatum op het etiket van de fles. Houd u aan de bewaarvoorschriften van het product: weg van lucht, licht en warmte om oxidatie van de plantaardige en etherische oliën te voorkomen.

Verpakking: 
5 ml roll-on applicator.
Fles: amber glas
Glazen toepassingskogel
Kogelhouder en zwart PP deksel
Recyclebare verpakking

Gebruiksvoorschriften

Voor gebruik de voorzorgsmaatregelen/bijsluiter lezen.
Niet gebruiken bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en bij kinderen jonger dan 6 jaar.

Wettelijke waarschuwingen

Extern gebuik. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Niet te gebruiken op wondjes of schaafwonden.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

2/2/d/3/22d396f80600eb7ba18db7bc42298eb00bf1198c