ROLL-ON STOTEN
ROLL-ON STOTEN
13,00 €

ROLL-ON STOTEN

VOOR DE STUNTMANNEN IN HET DAGELIJKS LEVEN
13,00 €
We hebben een verzorgingsproduct van 100% natuurlijke oorsprong voor al uw wondjes, blauwe plekken en bulten vervaardigd.

omschrijving ROLL-ON STOTEN

DE NATUUR VERZORGT UW KLEINE WONDJES

Arnica en essentiële olie van strobloem weten wel raad met het versneld terugdringen van bloeduitstorting en kneuzingen: dat doen ze al eeuwen.Calendula droogt uw tranen en draagt bij aan het verzachten van de pijnlijke plekken.De verzachtende olie van vlasdodder is er om u te troosten en de meest geïrriteerde huid te kalmeren.

Gaat het beter?

ROLL-ON CHOCS, VOOR DE STUNTMANNEN IN HET DAGELIJKS LEVEN

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Geef na een schok een magische kus op de getroffen plek op de huid.

Als de symptomen aanhouden, breng dan de Roll-on Chocs plaatselijk aan.

kenmerken

Samenstelling

CAMELINA SATIVA SEED OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, LAVANDULA HYBRIDA OIL*, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT*, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT*, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL*, TOCOPHEROL, COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE.
* Ingrediënt afkomstig uit biologische landbouw.

Label

100 % van alle ingrediënten zijn van Natuurlijke Oorsprong. 99,8 % van alle ingrediënten zijn afkomstig uit de Biologische Landbouw. Ecologische en biologische cosmetica, gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de referentie Ecocert, te raadplegen op http://cosmetiquesecocert.com. 6/b/9/d/6b9d54489045eccb3303dd2c85eaa962415acf9c

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Roll-on flesje van 10 ml. PP fles, stalen kogel.

Gebruiksvoorschriften

-

Wettelijke waarschuwingen

Voor uitwendig gebuik. Niet inslikken. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Niet te gebruiken op wondjes of schaafwonden. Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 7 jaar, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, personen die aan epilepsie lijden en personen die gevoelig zijn voor etherische oliën. Buiten het bereik van kinderen houden. Na gebruik blootstelling aan de zon vermijden.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

c/3/9/d/c39d8358b13aa5c7d3d6f06cedf125f20bb5f66c